Bildirim
bilfen deneme coğrafya SORULARI !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3. soru c yalnız 3 mü?
2. soruyuda d diye düşünüyorum koordinatı verilip dünya üzerindeki gösterimi istenen
doğrumu yanlışmı söylersen diğerlerinede bakayım sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informatiker -- 26 Ocak 2015; 17:40:25 > -
1 ceyhan, 2 denizli, 3 ceyhan 4 ceyhan 5 bursa mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu enlem etkili soruda şoyle bakacaksin.Hangi yerde ekvatora yakin olan yer sıcaksa enlem etkisi vardir.Böyle bir durum yoksa enlem etkisi yoktur.O yüzden 2 ve 3.
Basınçlı soru çöllerin bulunduğu 3 le numaralandırılan yerdir.Çöllerde geceler soğuk gündüzler sıcaktır.O yüzden basınç farkı fazladır diğer yerlere göre.
Dünyada nerede bulunduğunu gösteren soru D olur çünkü gösterdiği yer sola doğru artıyor.Yani başlangıç meridyenin batısında.
Dikkat ettiysen soruların çoğunda sana bilgiyi veriyor ve yapmanı sağlıyor.Aynı ölçekli haritalarda eküidistans aynıdır diyor.O yüzden eküidistansları 25 olan 2 ve 4 sorunun cevabı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 c 2d 3 c 4 c 5 b hocam doğruysa acıklıyım -
Deneme nasıl zorluk açısından, kaliteli mi? -
x - y li soru :C
dünya kordinatlı soru :D
yıllık ort.sıc sorusu:E
ölçek sorusu:C
basınç:B -
Bilmiyorum ki ya benim için fazla zor , sevmedim okulda denemesini yapıyoruz baya zor, bu attıklarım kitaptan ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X