Şimdi Ara

bilet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ulaşım #Kamil Koç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @chefiso adlı üyeden , 8 tane otobüs bileti aldım yalnız , sanırım ya biletler alınmamış , yada yanlış alınmış , kamil koçu aradığım da bilgide alamıyorum , forumdan da uzaklaştırılmış arkadaş , verdiği telefon numarası da kapalı . dolandırıldık mı acaba ? yada nasıl ulaşabiliriz , bir fikri olan var mı ?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Uzaklaştırılmış telefon kapalı hadi geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

@chefiso adlı üyeden , 8 tane otobüs bileti aldım yalnız , sanırım ya biletler alınmamış , yada yanlış alınmış , kamil koçu aradığım da bilgide alamıyorum , forumdan da uzaklaştırılmış arkadaş , verdiği telefon numarası da kapalı . dolandırıldık mı acaba ? yada nasıl ulaşabiliriz , bir fikri olan var mı ?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Adamın hiç referansı yokken ortaya çıkıyor 7 referansı aynı gün 10 20 dakika rayla alıyor ref verenlerin hiçbirinde ref yok hepside yorum yazıyor bu arkadaşa güvenmek çok çok saçma dostum %99 kendine ref vermiş ve dolandırmış
  • Sizi dolandırdığı konusunda kafanda soru işareti oluşturan şey ne ? Bence dolandırılmışsınız
  • Yillardir bilet aliyorum burdan , onu bunu sunu aliyorum , sadece referans kismina tiklar 1-2 tane fererans varsa alirim , basima da hic boyle bir sey gelmedi. Aksilik 8 tane de bilet aldim ve baskasina :) neyse yeni bilet alalim , ve bu dolandirilma hakkinda yapabilicegim birsey var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

Yillardir bilet aliyorum burdan , onu bunu sunu aliyorum , sadece referans kismina tiklar 1-2 tane fererans varsa alirim , basima da hic boyle bir sey gelmedi. Aksilik 8 tane de bilet aldim ve baskasina :) neyse yeni bilet alalim , ve bu dolandirilma hakkinda yapabilicegim birsey var mi ?

Var tabi savcılığa suç duyurusunda bulunmak ama siz pek yapacak gibi durmuyorsunuz :)
  • yok yok olur mu öyle şey , şu an o kadar yoğunum ki , bununla uğraşacak 5 dakika bile vaktim yok , şimdi avukat arkadaşı aricam zaten , o gereğini yapıcaktır , sonuçlanması ne kadar zaman alır bilmem ama , bir şekilde haberiniz olur burdan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.