Şimdi Ara

bilene yılbaşı hediyesi benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...............................................................................................................................
    şaka bi yana bilenin elini öpecegim

bir tane avi dosyam var divx olarak bunu vcd player ın açmasını istiyorum birincisi hangi programla dönüşterecegim
    ikincisi bu dosyanın çözünürlügü 320*240 galiba tv de izlerken de gözleri bozmamak için bu şekile kalmasını nasıl saglarım cd ye yazarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 28 Aralık 2005 21:56:49 >

• estağfurullah
    soruyu anladıysam: nero'yu aç vcd oluştur de. sonra bu divx dosyasını cdye yazılcak yere taşı. nero otomatik olarak bunu dat haline getirir sonra da yazar. ikincisi video işlemeye girer , genelde tvler 640*480 çözünürlükte olur .ama çözünürlüğü degiştirmen gerekmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata -- 28 Aralık 2005 21:29:37 >
  • ya iyide dosya divx olarak nero nun kendiliginden böyle bir özelliği var mı yani direkt olarak
    eger kesin olarak biliyorsan yapıyorum sonra cd boşa gitmesin
  • Öyle bi özelliği yok Nero'nun.. Nero mpeg uzantılı dosyaları dat'a çevirir.
    Ama harbiden elimi öpeceksen ben sana bi rehber göstereyim, kesin çözüm

http://forum.turkish.doom9.org/index.php?topic=393.0

Ben senin aradığın şeyi nerdeyse bi ay aradım, onlarca defa farklı yöntemler kullanarak uğraştım ve en sonunda bu rehberi buldum. Gerçekten bütün diğer yöntemlere göre en hızlı, kaliteli ve kesin çözüm. Divx dosyasını vcdye çevirmekle kalmıyor, kalıcı altyazı da ekleyebiliyorsun. Bu yöntemle ilgili sorun olursa pm'den at, yardımcı olmaya çalışırım.. Kolay gelsin..

Divxleri vcd yapıp tv'de izlemek acayip zevkli oluyomuş bu arada :)

• Yukardaki rehberde 3 aşama var.
    1- Filmden ses dosyasını ayırmak (Virtualdub Mod ile)
    2- Altyazıyı ayarlamak ve filme gömmek (Directvobsub ile)
    3- Video dosyasını mpege çevirmek ve ses dosyasını tekrar filme yapıştırmak (TmpegEnc ile)

Rehberde de bahsedilmiş ama bu yöntemde bir püf nokta var. Filme yapıştıracağınız altyazınız, filmin video dosyası ile aynı isimde olsun. Örnek;
    Filmimiz Madagaskar
    video dosyası: Madagaskar Cd1.avi ise altyazının ismi de Madagaskar Cd1.srt olsun (altyazının uzantısı bazen farklı olabilir tabi)
  • sağlam olsun diyosan yazıcı olarak image writer ı seçersin bakarsın oluşturmuş mu . benim de içime kurt düştü şimdi.
  • ya benim film turkce yapmak istedigim tek sey filmi divx formati olmadan mpg ye cevirmek sonra da cozunurlugu tv de segrederken ayni kalmasini saglamak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım sen nero dan vcd yarat tan cd oluştururken formatını zaten otomatikmen değiştirir ve çözünürlükte ise o filmi sen bilgisayarında nasıl izliyorsan öyle olur hemen hemen Crazy_Force_Shadow@hotmail.com
  • vcd gear ile yada tmpegenc ile mpeg dönüştürüp nero ile yazmanı öneririm..
  • kendime alıyorum kendi kendime yaptım

ImTOO avi to mpeg converter la mpeg ye dönüştürdüm tabi burda seriali buldugumu söylememe gerk yok daha sonra nero ile video cd yarat dedim 1 saat falan sürdü cd yi yaratırken ama oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.