Şimdi Ara

Bıldırcın suda kaynatılarak tüketilse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • protein bakımından kayıp yaşanır mı?



  • zor mu sordum yoksa saçma mıydı ?
  • bilen var mı arkadaşlar ? geçen yine çiğ yutayım dedim kusacaktım aklıma geliyor boşuboşuna çiğ yutmayayım
  • yok mu bilen ?
  • Çiğ tüketme saglıksız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rui Costa

    bilen var mı arkadaşlar ? geçen yine çiğ yutayım dedim kusacaktım aklıma geliyor boşuboşuna çiğ yutmayayım

    çok çirkin bir aklın var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rui Costa

    bilen var mı arkadaşlar ? geçen yine çiğ yutayım dedim kusacaktım aklıma geliyor boşuboşuna çiğ yutmayayım

    çok çirkin bir aklın var

    ifadesinden onu çıkarmayı başardıysan seninde çok yakışıklı bir aklın yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmaz herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garip1Genç -- 11 Nisan 2014; 15:11:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rui Costa

    protein bakımından kayıp yaşanır mı?

    Yumurta çiğ tüketilmez. Mukozaya benzer bir yapısı olduğu için ince bağırsaktaki mikrovillus (besin emiciler) ları sıvayarak emilimi oldukça azaltırlar. Bu yüzden oldukça sakıncalıdır.

    Protein kaybının en az yaşandığı yöntem zaten kaynatmaktır. Kaynat kaynat leblebi gibi at gün içinde (:
  • Ben sıcak sütün içine koyup balla karıştırıp içiyorum tadı güzel oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acaluka

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rui Costa

    protein bakımından kayıp yaşanır mı?

    Yumurta çiğ tüketilmez. Mukozaya benzer bir yapısı olduğu için ince bağırsaktaki mikrovillus (besin emiciler) ları sıvayarak emilimi oldukça azaltırlar. Bu yüzden oldukça sakıncalıdır.

    Protein kaybının en az yaşandığı yöntem zaten kaynatmaktır. Kaynat kaynat leblebi gibi at gün içinde (:

    tamam hocam sağol bazı arkadaşlar bıldırcın pişirilirse hiçbir faydası olmaz diyordu da
  • Bildircinimi kaynatiyon yumurtasinimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda bahsedilen bıldırcın mı bıldırcın yumurtası mı?

    Edit: Üsttekiyle aynı mesaj 4sn farkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 11 Nisan 2014; 16:39:33 >
  • Rui Costa kullanıcısına yanıt
    Suda kaynatmak, tavada pişirmekten daha iyidir her zaman. Yani yumurta için de geçerli tavuk eti için de geçerli bu. Mümkün mertebe kaynatarak tüketin. O arkadaşları bilirim ben. Bir şey görürler saçma sapan bir yerde, gelir sonra ahkâm keserler. İtibar etmeyiniz. Önceki mesajda bilimsel olarak anlattım nedenlerini (:
  • @Growlithe @Oksijenli yumurta arkadaşlar

    @acaluka aydınlattığın için teşekkürler
  • Sıcak süt+bal+bıldırcın yumurtası
    Arada içerim. Tavsiyem
  • bıldırcını kaynatacaksın sandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.