Şimdi Ara

Bildiklerinize İhtiyacım Var (Isınma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sistemimde eskiden HD5770 ekran kartı ile işlemcim (aşağıdaki işlemci) hiç ısınmazdı. Tabii daha iyi bir ekran kartı alınca oynadığım oyunlar da fark etmeye başladı. Fakat yine de takdir edersinizki işlemci stok fan ile bu kadar ısınıp kapanmaz overclock yoksa.
    Size yaptığım şeyleri bir anlatayım stok fanın tozu alındı termal macun yenilenmedi. Kasada 3 fan var ikisi içeri biri dışarı veriyor havayı.
    İşlemci BF3'te 106 derece
    Bir aralar amd overdrive ile bir aralar HT ref. clock (Mhz) kısmını 227 yapmıştım sonra işlemci ısınınca hemen düzeltmiştim bununla bir alakası olabilir mi?
    Yoksa ısınma yapabilecek bilinen tüm nedenleri ve çözümleri sıralayabilir misiniz?
    Teşekkürler...

• Havalar zaten sıcak bundan kaynaklı olabilir.Birde fanın ayaklarına bak tam oturmamış olabilir.Son olarak fana değen kablevs. var ise kenara,köşeye sıkıştırmayı çalış kabloyu.Fanı yavaşlatmasın
  • kaliteli bir termal macunmu kullandın?eger sıradan bir termal macun kullandıysan kaliteli bir termal macun kullanmanı tavsiye ederim.
  • termal macun yenilenmedi yazmışsın. iyi bir macunla değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

Aşağıdaki sistemimde eskiden HD5770 ekran kartı ile işlemcim (aşağıdaki işlemci) hiç ısınmazdı. Tabii daha iyi bir ekran kartı alınca oynadığım oyunlar da fark etmeye başladı. Fakat yine de takdir edersinizki işlemci stok fan ile bu kadar ısınıp kapanmaz overclock yoksa.
    Size yaptığım şeyleri bir anlatayım stok fanın tozu alındı termal macun yenilenmedi. Kasada 3 fan var ikisi içeri biri dışarı veriyor havayı.
    İşlemci BF3'te 106 derece
    Bir aralar amd overdrive ile bir aralar HT ref. clock (Mhz) kısmını 227 yapmıştım sonra işlemci ısınınca hemen düzeltmiştim bununla bir alakası olabilir mi?
    Yoksa ısınma yapabilecek bilinen tüm nedenleri ve çözümleri sıralayabilir misiniz?
    Teşekkürler...

Sisteme zarar vermeden macunu degistir macun degistirmeyeksen fan cikartmaman gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.