Şimdi Ara

Bildiğiniz Global Chat Uygulamaları Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım ingilizce sohbet ederek az da olsa ingilizcemi geliştirmek,vakit geçirmek
    Eskiden arkadaşta meowchat diye bir uygulama görmüştüm bayagı güzeldi random chat filan . geçen yükledim sacma sapan birsey olmuş.sapık sapık odalar kurulmuş,random chat kaldırılmıs vb. Sildim.badoo diye bir uygulama gördüm onun durumu da sanırım aynıymış
    Bildiğiniz hala bozulmamış seviyeli bir platform var mı,söylerseniz sevinirim iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi tabi ingilizce geliştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Tabi tabi ingilizce geliştir

Tahmin etmiştim böyle bir yorum geleceginihata bende konu dışına elini veren kolunu kaptırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Amacım ingilizce sohbet ederek az da olsa ingilizcemi geliştirmek,vakit geçirmek
    Eskiden arkadaşta meowchat diye bir uygulama görmüştüm bayagı güzeldi random chat filan . geçen yükledim sacma sapan birsey olmuş.sapık sapık odalar kurulmuş,random chat kaldırılmıs vb. Sildim.badoo diye bir uygulama gördüm onun durumu da sanırım aynıymış
    Bildiğiniz hala bozulmamış seviyeli bir platform var mı,söylerseniz sevinirim iyi forumlar

Dil dile değmeden dil öğrenilmez. Bu işte ciddiyseniz seviye aramayacaksınız.

• Omegle.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.