Şimdi Ara

Bıktım şu ülkenin düğünlerinden. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
6.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokakta davul zurna saatlerce düğün yaparken bir şey yok, ses sitemini %60'a getirince aaauuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Sokakta davul zurna saatlerce düğün yaparken bir şey yok, ses sitemini %60'a getirince aaauuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Auvvvvvvvvv auv auv uav auvvvD:D:D
  • Bizim burda da böyle ama yapacak bir şey yok malesef. Önceki otuduğumuz semte göre yine az öncekinde her gün olurdu
  • bu konuya bir çözüm getirilmeli. Bence açık alanda daha doğrusu açık alanda ve yerleşim alanında düğün yasaklanmalı. Aöf sınavından önceki gün sınav sorularını gözden geçirirken başladı müzik 3 saat boyunca devam etti. Ettiğim küfürün haddi hesabı yok o evlenenler bir daha iflah olmaz o kadar bedduamı aldıktan sonra . Bu insan haklarına da aykırı bir durum. Birileri üç kuruş verip düğün salonu tutmak yerine bir sürü insanı rahatsız etmeye ne hakkı olabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 17 Haziran 2012; 18:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Arkadaş yaz günü hava çok sıcak mecbur camları açıyoruz, düğün yapılıyor saçma slow şarkılar ardından saçma oyun havası denilen müzikler, iğrenç müziklere birde son ses insanları rahatsız ediyorlar, gidin salon da yapın düğününüzü insanları rahatsız etmeye ne hakkınız var, her yaz aynı işkence aynı saçmalık.

Birazdan silah da sıkarlar tam olur.

Aynen öyle , bugun disari ciktim adam sokagın ortasında davullu zurnalı düğün yapıyor.Birde bizim burada boşnaklar var düşkündürler gösterişe yandık valla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

quote:

istanbulda boğazın kenarlarındaki eğlence merkezlerinde sen sabahlara kadar eğlenirken o mekanlardan çıkan yüksek seslerden çevrede yaşayanların rahatsız olduğun hiç aklına gelmez demi ? Eğlenmeye devam edersin kesin. Herkesin müzik zevki seninki ile aynı olacak diye bir kural-kanun yok. Milletin doğal hakkıdır bu buna karışamazsın. Yasalarda açık zaten 12 ye kadar serbestsin sonra polis gelir anında zaten. Düğünler en azından 12 ye kadar sürüyor barlar,diskolar sabaha kadar çalıyor.

ses geçirmeyen perdeler gece 12den sonra devreye giriyor, güzelim boğaz manzarasının içine edilse bile çevredeki insanlara rahatsızlık verilmiyor. hayır anlamadığım, boğaz gibi turistik, eğlence mekanlarıyla dolu olması gereken bir yer ile adamın bahsettiği mahallenin alakası nedir? gece onda tanımadığı insanların evlenmesi yüzünden uyuyamayan adama gidip desene milletin doğal hakkıdır diye? benim uyku hakkıma ne oldu diye sorar.

gitsin düğün salonunda istiyorlarsa tren yapsınlar. sokakta düğün nedir abi ya, peh

edit: ulan harbiden, boğazda ki ses yapan gece klüpleriyle ne alakası var

Daha yeniye kadar ses perdesi felan yoktu. Çevre bakanlığı kanun çıkartıp ölçüm yapmaya başlayınca ses perdesi takmak zorunda kaldılar. Ne diyor kanun " gece 12 den sonra sesin dışarı çıkmaması için gerekli önlemlerin alınması şarttır " E düğünlerinde gece 23:30-24:00 gibi bittiğine gore yasaya aykırı birşey yok demekki. Farklı olucam diye türk halkının yıllardır yaptığı düğünleri saçma bulmaya kimsenin hakkı yok. Yakınızının düğünü olsa onada saçma diye gitmicekmisiniz ?

sokak düğünü yapacak akrabam yok şükür ki, olsa gitmem. kimse kimseye düğün yapmasın demiyor. gitsin düğün salonu tutsun, kır düğünü yapacaksa bi mekan ayarlasın yapsın. sokakta düğün mü olurmuş? hani küçük bir ilçede falan olsa neyse, herkes birbirini tanır, güzel bir ortam olur. büyük şehirlerde birbirini tanımayan insanlarla dolu, farklı farklı yerlerden gelmişler. mahallenin yarısı eğleniyor, yarısının ne olduğundan haberi yok, sadece rahatsız oluyor. bu mantıklı bir şey mi?

ses yüzünden rahatsız olduğunu söyleyen burada bir sürü insan var, siz dönüp dolaştırıp farklı olmaya çalışacağım diye düğünleri saçma bulmaya kimsenin hakkı yok falan diyorsunuz. bi de ilk mesajında acıtasyon yapıyorsun, yok boğazda öyleymişte böyleymiş diye. bırak allasen hocam ya

Ha kır düğünü çokmu farklı sanki ? Oda sokakta oluyor. Ben boğazdaki gece klüplerinin sabahlara kadar yüksek sesle çalmalarını söyledim sadece. , düğün ise gece 12 de bitiyor.

• köyde mi oturuyorsun bizim burada sokakta hiç düğün olmuyor
  • quote:

Arkadaş yaz günü hava çok sıcak mecbur camları açıyoruz, düğün yapılıyor saçma slow şarkılar ardından saçma oyun havası denilen müzikler, iğrenç müziklere birde son ses insanları rahatsız ediyorlar, gidin salon da yapın düğününüzü insanları rahatsız etmeye ne hakkınız var, her yaz aynı işkence aynı saçmalık.

Birazdan silah da sıkarlar tam olur.

+oo

• Düğün sahipleri de gelmiş hala savunmaya çalışıyorlar.Aklınız biraz çalışıyorsa sokakta , herkesin yaşadığı bir yerde düğün olmayacağını bilirsiniz.Madem düğün yapmaya .ötün var gider adam gibi bir salonda yaparsın.Hastası var çocuğu olan var sınavına çalışan var.Bana burda gelip de yok Osmanlı'da kot kültürü yok , yok haremlik selamlık var demeyin.Lafı çarpıtmadan ne söyleceksen söyle.Kimsenin milletin kafasını düdüklemeye hakkı yok.
  • Bende bu sabah davul, zurna ile uyandım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Neden gidip kendilerine söylemiyorsun?

ağzımı burnumu kırarlar

• plise haber verir. ses seviyesini ölçtürtür. yanlış birşey yoksa evime klima taktırırdım.
    ya da evini değiştir camını sonuna kadar aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

beyenmiyosan terk et ülkeyi anasını satıyım marjinal olcz diye bu millet ne yapsa bir kötüleyeceksiniz illa. Sanki isviçrede yetişmiş eleman ayıp ya bu kadar milletinde n uzaklaşan bir nesil daha yoktur yazık vallahi.

beyenmiyosan
    beyenmiyosan
    beyenmiyosan
    beyenmiyosan
    beyenmiyosan
    beyenmiyosan

3ndorfin
    3ndorfin
    3ndorfin
    3ndorfin
    3ndorfin
    3ndorfin
    3ndorfin

• Roman havası ve çingene müziklerini gelenek zannedenler var yılda 2012

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

istanbulda boğazın kenarlarındaki eğlence merkezlerinde sen sabahlara kadar eğlenirken o mekanlardan çıkan yüksek seslerden çevrede yaşayanların rahatsız olduğun hiç aklına gelmez demi ? Eğlenmeye devam edersin kesin. Herkesin müzik zevki seninki ile aynı olacak diye bir kural-kanun yok. Milletin doğal hakkıdır bu buna karışamazsın. Yasalarda açık zaten 12 ye kadar serbestsin sonra polis gelir anında zaten. Düğünler en azından 12 ye kadar sürüyor barlar,diskolar sabaha kadar çalıyor.

ses geçirmeyen perdeler gece 12den sonra devreye giriyor, güzelim boğaz manzarasının içine edilse bile çevredeki insanlara rahatsızlık verilmiyor. hayır anlamadığım, boğaz gibi turistik, eğlence mekanlarıyla dolu olması gereken bir yer ile adamın bahsettiği mahallenin alakası nedir? gece onda tanımadığı insanların evlenmesi yüzünden uyuyamayan adama gidip desene milletin doğal hakkıdır diye? benim uyku hakkıma ne oldu diye sorar.

gitsin düğün salonunda istiyorlarsa tren yapsınlar. sokakta düğün nedir abi ya, peh

edit: ulan harbiden, boğazda ki ses yapan gece klüpleriyle ne alakası var

Daha yeniye kadar ses perdesi felan yoktu. Çevre bakanlığı kanun çıkartıp ölçüm yapmaya başlayınca ses perdesi takmak zorunda kaldılar. Ne diyor kanun " gece 12 den sonra sesin dışarı çıkmaması için gerekli önlemlerin alınması şarttır " E düğünlerinde gece 23:30-24:00 gibi bittiğine gore yasaya aykırı birşey yok demekki. Farklı olucam diye türk halkının yıllardır yaptığı düğünleri saçma bulmaya kimsenin hakkı yok. Yakınızının düğünü olsa onada saçma diye gitmicekmisiniz ?

sokak düğünü yapacak akrabam yok şükür ki, olsa gitmem. kimse kimseye düğün yapmasın demiyor. gitsin düğün salonu tutsun, kır düğünü yapacaksa bi mekan ayarlasın yapsın. sokakta düğün mü olurmuş? hani küçük bir ilçede falan olsa neyse, herkes birbirini tanır, güzel bir ortam olur. büyük şehirlerde birbirini tanımayan insanlarla dolu, farklı farklı yerlerden gelmişler. mahallenin yarısı eğleniyor, yarısının ne olduğundan haberi yok, sadece rahatsız oluyor. bu mantıklı bir şey mi?

ses yüzünden rahatsız olduğunu söyleyen burada bir sürü insan var, siz dönüp dolaştırıp farklı olmaya çalışacağım diye düğünleri saçma bulmaya kimsenin hakkı yok falan diyorsunuz. bi de ilk mesajında acıtasyon yapıyorsun, yok boğazda öyleymişte böyleymiş diye. bırak allasen hocam ya

Ha kır düğünü çokmu farklı sanki ? Oda sokakta oluyor. Ben boğazdaki gece klüplerinin sabahlara kadar yüksek sesle çalmalarını söyledim sadece. , düğün ise gece 12 de bitiyor.

arkadaşım, belli ki daha önce hiç kır düğünü görmemişsin. kır düğünü yapılan yerler hakkında eminim hiçbir fikrin yok. sokak arası ile kır düğününü "sokakta oluyor işte" diye mantıksız bir şeyle bir tutmaya çalışıyorsun ya, bildiğin komik oluyorsun.

yani yıl olmuş 2012, hala sokak düğününü savunan insanlar var. biz daha laf anlatmaya çalışıyoruz

• Adamlar evine gitmiş.işi bitirmişler ,siz daha yeni tartışıyosunuz
  • Bizim burada da yapıyorlar yedi cedlerine küfrediyorum. Keçiören/Ankara
  • Camı Açma Klima Taktır O zaman ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Bizim burda kimse evlenmez.

rahibeler mahallesinde mi oturuyorsun dostum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.