Şimdi Ara

Bıktım artık dünyadan izole yaşamakdan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversite sınavına 4.kez hazırlanıyorum dershaneye gitmiyorum sene başında çok iyi çalışıyordum artık yalnızlıkdan ders çalışamamaya başladım geçen senede evdeydim full uyku düzenim alt üst oldu evde yaşlanıyorum 2 senedir tipim felanda iyidir bakıyorum dışardakilere tipsizlerin bile sevgilisi var eve gelince evde bu psikolojiyle ders çalışamaz oldum dershaneye gidin demeyin evde daha verimli çalışışıyorum ama benim ilacım her gün 2-3 saatlik bir aktivite böylece daha iyi bir psikoloji ve kız arkadaş edinebilirim var mı önerebileceğiniz bir şeyler?
    edit:imla kuralarına uymadım kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: demisnikolaidis

arkadaşlar üniversite sınavına 4.kez hazırlanıyorum dershaneye gitmiyorum sene başında çok iyi çalışıyordum artık yalnızlıkdan ders çalışamamaya başladım geçen senede evdeydim full uyku düzenim alt üst oldu evde yaşlanıyorum 2 senedir tipim felanda iyidir bakıyorum dışardakilere tipsizlerin bile sevgilisi var eve gelince evde bu psikolojiyle ders çalışamaz oldum dershaneye gidin demeyin evde daha verimli çalışışıyorum ama benim ilacım her gün 2-3 saatlik bir aktivite böylece daha iyi bir psikoloji ve kız arkadaş edinebilirim var mı önerebileceğiniz bir şeyler?

dershane demeyin demişsin ama bu olayın çözümü dershane. yani yeni bir ortam. hep seninle aynı amaçta insanları gördükçe motive olursun, hemde iyi ortamın olur. evde çalışıyorum falan deme evde yine çalışırsın. ama dershanenin kattıkları çok fazla olur sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hegomanya48

quote:

Orijinalden alıntı: demisnikolaidis

arkadaşlar üniversite sınavına 4.kez hazırlanıyorum dershaneye gitmiyorum sene başında çok iyi çalışıyordum artık yalnızlıkdan ders çalışamamaya başladım geçen senede evdeydim full uyku düzenim alt üst oldu evde yaşlanıyorum 2 senedir tipim felanda iyidir bakıyorum dışardakilere tipsizlerin bile sevgilisi var eve gelince evde bu psikolojiyle ders çalışamaz oldum dershaneye gidin demeyin evde daha verimli çalışışıyorum ama benim ilacım her gün 2-3 saatlik bir aktivite böylece daha iyi bir psikoloji ve kız arkadaş edinebilirim var mı önerebileceğiniz bir şeyler?

dershane demeyin demişsin ama bu olayın çözümü dershane. yani yeni bir ortam. hep seninle aynı amaçta insanları gördükçe motive olursun, hemde iyi ortamın olur. evde çalışıyorum falan deme evde yine çalışırsın. ama dershanenin kattıkları çok fazla olur sana

hocam 2 sene dershaneye gitdim günde 6 saat dersden sonra eve geldikten sonra uykum acayip geliyor yorgunluk basıyor her gün saat 8 de kalkacaksın ve uykunu alamayacaksın zaten uykusuz kalınca ders felanda çalışılamıyor benim istediğim sabah belilrli saati olmayacak günde 3 saat felan olacak ama haklı olduğunuz yönler var tabi

• up
  • 4.sene üni hazırlanmayı sana yönlendiren olayları merak ettim yanlış anlama yaptığın yanlış falan değil ve cesaret gerektirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim arkadaş önemli gerçekten. Sadece odak noktası ders bile olsa birisi ile arada konuşmak iyi gelir.
    Üniversiteye tekrar hazırlanman senin yapacağın seçim, iş olanakları olmayan bir bölüm olduktan sonra sadece üniversite yılları değil hayatını yönlendirdiğin için komple hayatın bile yalan oluyor.
    4. kere denemek az değil bu bir gerçek, ama boşver daha iyi yerler gelir inş.
    Arkadaşın , dertleşecek konuşacak kafa dağıtacak yeri gelip geyik muhabbeti yapacak birisi olsun yeter.

Fırsat buldukçada dışarı çık alakasız şekilde margarin almak manava gitmek gelmek bile insanı ferahlatıyor. 1 kere dışarı çıkmak insanı yeniler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

4.sene üni hazırlanmayı sana yönlendiren olayları merak ettim yanlış anlama yaptığın yanlış falan değil ve cesaret gerektirir

hocam benim ilk 2 senemde sınava fazla çalışmadım 3.senemde çabaladım ama istediğim yer olmadı şuanki senemdede çalışıyorum ama yalnızlık psikolojisi ağır basmaya başladı geçen senede evde hazırlandım bu seneki gibi sorun olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıktım her şeyden
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

Kardeşim arkadaş önemli gerçekten. Sadece odak noktası ders bile olsa birisi ile arada konuşmak iyi gelir.
    Üniversiteye tekrar hazırlanman senin yapacağın seçim, iş olanakları olmayan bir bölüm olduktan sonra sadece üniversite yılları değil hayatını yönlendirdiğin için komple hayatın bile yalan oluyor.
    4. kere denemek az değil bu bir gerçek, ama boşver daha iyi yerler gelir inş.
    Arkadaşın , dertleşecek konuşacak kafa dağıtacak yeri gelip geyik muhabbeti yapacak birisi olsun yeter.

Fırsat buldukçada dışarı çık alakasız şekilde margarin almak manava gitmek gelmek bile insanı ferahlatıyor. 1 kere dışarı çıkmak insanı yeniler.

hocam tek başıma gezmek sarmıyor hiç aksine daha kötü oluyorum çünki etrafda çoğu kişinin sevgilisi var ve benden tip olarak kötü olmaları inan beni dahada olumsuz etkiliyor çirkin olsam içim yanmıyacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.