Şimdi Ara

Bıktım annem-babamdan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saat 7 ev uyanıyor,herkes işe,okula
    saat 17 herkes eve geliyor,annemler 1. katta oturuyor,ben 3. kata çıkıyorum onlarla karşılaşmamak için...
    saat 19 babama yakınıyorum,1 senedir odamın ışığını yaptırmadın diye o da banane diyor.anneme bir şey diyorum banane,sen uğraş.kendi hayatın falan filan
    tek yaptıkları saat 5 ten gece 2 ye kadar bira içmek,evde ben varmyım yokmuyum çocukları varmı yokmu farkında değiller.en son birlikte tatile gideli 6 sene oldu.
    bıktım anne babamdan.anne annemin yanına gitmek istiyorum.dedim zaten kendilerine git ne halin varsa gör dediler.giderdim ama anne annemler yaşlı,kalamam onlarla.
    bıktım gerçekten.

• ben hiç gitmedim ailece tatile
  • bangi camping...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -JigSaw-

Ee napalım yani?

inşallah senin başına daha beteri gelir.
  • Yazık ya. Üzüldüm gerçekten arkadaşım. Elimizden bişey gelse keşke. O nasıl bi anne baba ki öyle sözler söyleyebiliyor çok şaşırdım.

Senin de onların yüzünü görmemek için direk evine çıkman şaşırtıcı. ALLAH yardımcın olsun. Sanırım ailece psikoloğa ihtiyacınız var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

quote:

Orjinalden alıntı: -JigSaw-

Ee napalım yani?

off ne sinir bi insansın. elimde olcak seni

Hepsi para için dostum.
  • Herkesin bir derdi mutlaka var, önemli olan hayattaki zorlukları yenebilmek.
  • Yabancı sitcomlardaki aile hayatına benziyor ya da benzeme çabaları var gibi...
    Tipik Türk aile yapısında böyle şeyler yoktur!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

ben hiç gitmedim ailece tatile

ben tatil ne bilmiyorum ki ?

Böyle olaylar gerçekten çok üzücü.

Ailen çok umursamaz.zamanında birşeyler mi oldu acaba böyle davranıyorlar.
  • Bune Lan Millet Ailesini Kescek Bu Akşam Var Bi Terslik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

evde günlük hayat böyle

saat 7 ev uyanıyor,herkes işe,okula
    saat 17 herkes eve geliyor,annemler 1. katta oturuyor,ben 3. kata çıkıyorum onlarla karşılaşmamak için...
    saat 19 babama yakınıyorum,1 senedir odamın ışığını yaptırmadın diye o da banane diyor.anneme bir şey diyorum banane,sen uğraş.kendi hayatın falan filan
    tek yaptıkları saat 5 ten gece 2 ye kadar bira içmek,evde ben varmyım yokmuyum çocukları varmı yokmu farkında değiller.en son birlikte tatile gideli 6 sene oldu.
    bıktım anne babamdan.anne annemin yanına gitmek istiyorum.dedim zaten kendilerine git ne halin varsa gör dediler.giderdim ama anne annemler yaşlı,kalamam onlarla.
    bıktım gerçekten.

adamın ne takıyorsun kafaya ya,bırak aptal aptal yaşasınlar cahiller sen üniye gidince kurtulacaksın onlardan ama onlar mal mal 5 den 2 ye kadar bira içmeye devam edicekler hep aynı mal insanlar olarak kalacaklar ve sen onlara yukardan bakıcaksın.sonra yarın birgün bir şey olur trip atarsın analık mı yaptınız babalık mı yaptınız lan diye

• quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

ben hiç gitmedim ailece tatile

ben tatil ne bilmiyorum ki ?

Böyle olaylar gerçekten çok üzücü.

Ailen çok umursamaz.zamanında birşeyler mi oldu acaba böyle davranıyorlar.

hep öyleydiler...

@Ertungaa:onlara göre iyi anne babalar.beni hep özel okulda okutmuşlar,her istediğimi almışlar,her gereneksimimi karşılamışlar-yani görevleri oymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 27 Eylül 2008; 22:59:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: denizhan_

Yabancı sitcomlardaki aile hayatına benziyor ya da benzeme çabaları var gibi...
    Tipik Türk aile yapısında böyle şeyler yoktur!

• Dostum sıkma canını bizimde belli sıkıntılarımız var.Otur bir gün ailenle konuş olmadı düşünme artık.
  • Çok kötü, yaşanmaz hayat diye buna denir. Onlar nasıl bir varlık anlamadım. Gerçekten üzüldüm senin için
  • Merak etme arkadaşım Birgün farkına varırlar İnşallah yaptıklarının. Ama herşey için çok geç olmadan...

Allah yardımcın olsun
  • Mesleğin olana kadar sıkcaksın dişini..
    Kendi paranı kazandığın an onlardan kurtulcaksın inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Mesleğin olana kadar sıkcaksın dişini..
    Kendi paranı kazandığın an onlardan kurtulcaksın inş.

onlar beni evden atmaya hazır.halamlar biz bakarız dediler,yük olmak istemedim,dedemlerde kalmama izin çıktı fakat yaşlı olduklarından istemedim
  • ben hiç tatile gitmedim.ağlayabilirim şimdi.sıkcaksın dişini seni özel okulda okutan herşeyi eline verne bir lambayı yaptıramamışmı şaşırdım.her gün bira içip nasıl işe gidiyor nasıl kalkıyorlar 5 saat uykuyla ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

ben hiç tatile gitmedim.ağlayabilirim şimdi.sıkcaksın dişini seni özel okulda okutan herşeyi eline verne bir lambayı yaptıramamışmı şaşırdım.her gün bira içip nasıl işe gidiyor nasıl kalkıyorlar 5 saat uykuyla ilginç

bende anlamıyorum,o yüzden böyle huysuzlar sanıyorum.zaten bu şekilde yaşamaya devam ederlerse pek yaşayacaklarını sanmıyorum

onlar herşeyimi kendim halletmemi istiyorlar,kaynak onlardan iş benden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.