Şimdi Ara

Bıkmadınız mı bu çekişmelerden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden merak ediyorum bu duran adam pozlarından,çekilen selfie'lerden,karşılıklı laf vurmalardan bıkmadınız mı?

Hadi taraftarı anlıyorumda futbolcular,basketbolcular hatta yöneticiler bunları yapıyor.komik geliyor bana artık.Seviye daha ne kadar düşecek merak ediyorum...

• Dünyanın her yerinde olur bunlar. Şiddet, holiganlık olmadığı sürece sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür ve kavga yerine bunların olması bence daha güzel.
  • Ergen ergen açıklamalar yapacaklarina kavga dövüş yumruk küfür olacağına selfieler poz vermeler kağıt göstermeler olsun daha iyi seviye düşürmeden birbiriyle uğraşmaktan düşmanlık da olmaz ezeli rekabet tanımına uygun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben futbol ortamındaki belli çoğunluğun bu olaylardan beslendiğini düşünüyorum, kötü niyetli taraftar olsun aynı kafadaki yöneticiler olsun bu tarz durumlardan KENDİLERİNCE besleniyor...

Aramızda böyle nefret, kin, kavga olursa rekabeti dahada körüklediklerini düşünüyorlar. Tabi bu seferde rekabet dahada kızışıyor taraftarlar birbirlerine üstünlük sağlamak adına kulübüne bağlılık gösteriyor.
    Mesela daha fazla yayın üyeliği alınıyor, daha fazla ürün alınıyor yada maçlara daha çok giden oluyor gibi bir algıları olduğunu düşünüyorum...

Eğer bu durumdan zarar gördüklerini hissetseler inanın bir daha ki sezon olaylardan eser kalmaz.

Amaç tamamen ortada sürekli bizi bu kavgayla meşgul ediyorlar, kimsenin futbolumuzun geleceğini yada mevcut durumunu düşünecek durumda bırakmıyorlar. Örneğin; Arda Turan sezon başında hedefimiz Şampiyonlar ligi kupası diyordu, bugün Türk futbolculara sorun büyük çoğunluğu şunu diyecektir '' 4. yıldızı almak istiyoruz yada şampiyon olmak istiyoruz ''

• Rekabet artar bunlarla iyidir bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.