Bildirim
Bigtop Web Cam Driveri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Evereset ultimate programını kurarak web camınızın tam modelini görmeye çalışın -
hocam evereste nereden bakacacagım -
sanırım send emın degılsın everesten cam marka modelını bulabılecegımıne -
Kardeş programın "aygıtlar" bölümünden "Windows aygıtları" kısmına tıkla.Oradan da "görüntü aygıtları" kısmına geç.Modelin yazması lazım -
söyledıgın yere gırdım ama göruntu aygıtları dıye bişey yok
sadece bunlar var
-
Normalde görünmesi lazım.Bende öyle en azından.Sanırım webcamı görmüyor.Yeni donanım ekle diyerek tanıtmayı deneyin.O kısım yine aynımı kalacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 20 Ocak 2009; 23:36:32 > -
evet -
bılgısayarda kurulan web cam driverını arayıp bulan bı program yokmu cunku modelını bılmeden bunu yujklememız çok zor +ınternetekı butun bigtop drıverlerıne baktım bır çoğu ındırlemıyor ındırebıldıklerınmde bu cam drıverı degıl -
Elimde birkaç webcam driver var.Bir bak istersen.Diğer soruna da bir bakayım.
Bigtop MB-390 3.1 MP Webcam
http://www.driverlar.com/driver-download.php?id=453
Bİgtop mb348
http://www.badongo.com/tr/cfile/1607134 -
bu arada USB 2.0 yuklemem gerekıyor sanırım nasıl yukleyecegım bu konuda bır bılgın varmı -
Şu program ile de driver arayabilirsin.
Driver Genius Proffessional Edition
KULLANIM:
İlk Önce Bilgisayar İsmimizin Bulunduğu Kutucuğa "TİCK" atıyoruz.
Update Dedikten Sonra Hangi Program tam yüklenmemiş İse İsmimizin Altında çıkacaktır.
Aygıtını Ararken 1 kaç Dakika Bekliyeceksiniz.
Resimde Görüldüğü Gibi bende Realtek aygıtı Tam Yüklenmemiş.Tam Yüklemek İçin Sağ Altta Bulunan DOWNLOAD DRİVER Butonuna tıklıyoruz.
Sonra ; DOWNLOAD BY IE Tıklayıp İstediğiniz Linklerden Birine Tıklayarak Dosyanızı Download Edebilirsiniz.
NOT:Bu işlemleri yapabilmeniz için internet bağlantınız aktif olması gerekemektedir.Alıntı..
http://www.qwerks.com/download/6776/drvgenpro.exe
-
ok hocam sağol bunu bulacagımız yok tşk ederım ama bu verdıgın ıkı kamera drıverı ve driver genius de işe yaramadı ıkı tane eksık drıbver bukluyor ısmınlerı camla alakalı bişey yok ben yıne yukleyım dedım butun dowload lınklerını denedım hiç biri açılmıyor tşk eerım uyumam gerekıyor ... sağol ıy geceler -
Sende sağol.Bu arada son yazdığım driver bulma programını da denedinmi?Ha pardon onu da yazmışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 21 Ocak 2009; 0:20:03 > -
evet o drıver bulma programı zaten var bende soyledıgım gıbı ıkı tane drıver bukluyor camla alakalı degıl ama yıne yukleyım dıyorum dowload lınlerının 8 tanesıde calışmıyor ok ıyı geceler tşk edreım. -
Bunların hepsını yaptım fun bır sonuç elde edemedım bu kamerayı kullanan baska aradas varmı acaba :( -
keşke bulabılseydım :( -
Web Cam ( TECHPOINT WEBCAM TP-100 ) bu kameranın driverı tutar zaten incelersen ikiside aynı model göreceksin ama ben baya geç cevap yazdım umarım işine yarar bir arkadaşın. -
görüntüsüde böyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X