2 yıl önce 750 tlye almıştım. Daha önce demosunu deneyip aldım. Çok menmunum fakat şimdi daha farklı bir cihaz aldıgım için satmak istiyorum. İstediğim fiyat 200 tl dir. Böle bir masaj cihazını bu fiyata mümkün değil bulamazssınız. Ürün videosunu yandan mutlaka izleyin..Özellikle videoyu izleyin.Şu ana Türkiye fiyatı 680-750 tl civarındadır. Arama motorlarından aramak isterseniz tam modeli bf-1000 oto şeklinde aratarak bulabilirsiniz hem fiat hemde özellik bilgilerini.
Ürün Cinsi: Ayak Masaj Aleti Voltaj Aralığı: 220-240V Elektrik Tüketim: 33W Çalışma Hızı: 20-45 rpm Güvenlik Özellikleri .Fazla ısınmaya karşı korumalı .Fazla yüke karşı korumalı .10 dk otomatik program
Boyutlar: 310mm*515mm*375mm Ağırlık:Yaklaşık 13 kg
Genel Açıklama
Ayaklarınız vücudunuzun en alt bölgesinde, kalbimize en uzak noktada yer alırken kemik,eklem,kas ,sinir ucu, ligament gibi detaylı karmaşık yapılardan oluşur ve tüm vücudunuzun temelini oluşturur. İyi bir bakım ve masaj desteği; ayaklarınızdaki ağrıların azalmasına,günlük yorgunluğunuzun giderilmesine ve çeşitli sağlık problemlerinin önlenmesinde size yardımcı olacaktır. OTO Big Foot sayesinde eklem ve kaslarınıza yaptığı masaj birleşimleri ile ayaklarınıza gerekli hassas bakımı uygulayabileceksiniz.
OTO Big Foot BF-1000 ayak refleksolojisi ve sinir sisteminde oluşan baskı,basıç,sıkışmayı gidererek rahatlamayı sağlayan geleneksel chiropractic(el masajı) uygulamalarını birleştiren akıllı bir terapi cihazıdır.
Bu cihazın düzenli kullanımı sonrası kan dolaşımınızın hızlandığını,ayak yorgunluğunuzun azaldığını aynı zamanda rahatsız eden ödemlerin gittiğini göreceksiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.