Şimdi Ara

Bıg water 735 mı Zalman 9500led mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar maddı yetersızlıkler yuzunden toplama su sogutma yapamıyorum o yuzden onumde 2 secenek war;

ya Bıg Water 735 alıp takacam yada

Zalman 9500led alacam gerı kalan parayıda cebe atacam

sımdı bu ıkısı arasında bosta ve loadta kac derece farkeder ve hangısını almalıyım???

Tşk

• zalman 9500led derim su soğutmanın akıtma riskide olmaz yer tasarrufu falan filan
  • hayır ıkısının arasında kac derecelık fark olur onu merak edıyorum
  • bence aralarında cok bir fark olmaz.
  • bence su soğutma al derim sana hem görüntü hem performans
  • aralarında çok fazla bir fark olmayacaktır..görüntü için su soğutma; uzun yıllar sorunsuz kullanım için hava soğutmayı tavsiye ederim..
  • zm 9500led derim kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bıg water 735 bu kdr mı kotu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

aralarında çok fazla bir fark olmayacaktır..görüntü için su soğutma; uzun yıllar sorunsuz kullanım için hava soğutmayı tavsiye ederim..

aralarında cpu load durumunda ( yük altında ) 8-10c arasında fark olur. tabi bunu fark olarak sayarsanız
  • oh be ıcımı rahatlattın walla ıdle de pek farl olmazda load ta olması lazım dıye dusunmustum bnde ıyı barı pekı sen hangısını tercıh edersın?
  • ya olm sen uğraşamazsın suyla falan al bi tt bt bak keyfine
  • TT ne alcam ama BIG Typhoon almam o mobo nun ustune ufluyo bana ya 9500 led yada nınja lazım hava sogutma ıcın ama 735 lede arasında kaldım yarın sıparıs vercem ona gore hadı beylerr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

TT ne alcam ama BIG Typhoon almam o mobo nun ustune ufluyo bana ya 9500 led yada nınja lazım hava sogutma ıcın ama 735 lede arasında kaldım yarın sıparıs vercem ona gore hadı beylerr

735 veya 745, en iyi hava soğutmadan daha iyi performans verir. idle olarak hava sogutmaya oranla 3-4c fark olmasına karsın load da bu fark artacaktır emin olabilirsin.. 735-745 in tek kötü yanı pompası biraz vasattır. alırsın sonra yanına iyi bir pump. hava yı boşver huzur suda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 27 Haziran 2006; 23:50:27 >

• alla alla pomapası 400l basıyo ya bnde blok kotu dıye duydum zalman blok alcaktım yanına pompasınıu mı deıstıreyım yoksa blogu mu???
  • quote:

alla alla pomapası 400l basıyo ya bnde blok kotu dıye duydum zalman blok alcaktım yanına pompasınıu mı deıstıreyım yoksa blogu mu???

block kötü değil. tabiki çok iyide değil ama iş görür fena sayılmaz.. pompaya gelince 400l/h olduğuna bakma. pompa vasat bir süre kullan anlarsın imkanın olursa pompayı değiştir. Eheim 1048 falan al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 28 Haziran 2006; 0:02:33 >
  • ok saol bn blok un catlama problemını duydum oyuzden zalman wb3 gold alcaktım ama sanırım once pompayı deıstırmem lazım
  • YOK DOSTUM YA SEN AL ÖYLE KULLAN Bİ SORUN OLMAZ BANA GÜVEN İSTERSEN EKLE MSN DEN KONUŞALIM
  • quote:

ok saol bn blok un catlama problemını duydum oyuzden zalman wb3 gold alcaktım ama sanırım once pompayı deıstırmem lazım

Standart dışı bir sıvı kullanmadıkça çatlamaz plexy, niye çatlasın? Pisayasadaki üreticilerin büyük çoğunluğu plexy kullanıyor bloklarda zaten. Zira zalman da yeniledi.

Bıg water 735 mı Zalman 9500led mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 28 Haziran 2006; 13:05:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: hey

aralarında çok fazla bir fark olmayacaktır..görüntü için su soğutma; uzun yıllar sorunsuz kullanım için hava soğutmayı tavsiye ederim..

aralarında cpu load durumunda ( yük altında ) 8-10c arasında fark olur. tabi bunu fark olarak sayarsanız

yanılıyorsunuz sizin dediğiniz kısa süredeki load da o fark oluşur..3-5saat prime alırsanız farkı görürsünüz..olay basit load da toplam sıvı ısınana dek dediğiniz
    gibi 8-10c fark olacaktır ama sistemde dolaşan sıvının sıcaklığını radyatör ün zayıf soğutması o düzeyde tutamaz belli bi sıcaklığa dek..sonuç olarak 3saatlik full load un ardından elde ediceğiniz sıcaklık lar birbirine yakın olacaktır..bakınız termodinamik yasası 1..ayrıca şuan tt big water kullanıyorum aynı sistemde hem bununla hem tt big typhoon ile prime aldım..tecrübeyle sabittir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 28 Haziran 2006; 2:22:20 >

• yani ne alması gerekiyor "hey"
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.