Şimdi Ara

Bıenvenu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bıenvenu satılsın dıyenlerı yetersız dıyenlerı hıc anlamıyorum.Abı Brezılya'da Maurıcıo dıye adam var 1 gol 2 asıst yapmıs adamlar Drogba dıyor. Bızım bıen 13 gol attı hala begenmıyoruz.Performansını gunden gune artırıyor fızıgı bence cok saglamlastı.Cok guzel bır top surme calım yetenegı var bence satılması cok cok cok buyuk bır hata olur kalıte kokuyor bence bıen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: keepqut

Bu bıenvenu satılsın dıyenlerı yetersız dıyenlerı hıc anlamıyorum.Abı Brezılya'da Maurıcıo dıye adam var 1 gol 2 asıst yapmıs adamlar Drogba dıyor. Bızım bıen 13 gol attı hala begenmıyoruz.Performansını gunden gune artırıyor fızıgı bence cok saglamlastı.Cok guzel bır top surme calım yetenegı var bence satılması cok cok cok buyuk bır hata olur kalıte kokuyor bence bıen .

Herşey gol + asist ile olsaydı ronaldinho + pavel nedved dünyanın en iyi oyuncusu seçilmezdi

yada en kısa şöle diyim 370 maçta 500 gole yakın atmıştır zeki rıza sporel şuan pele ile kıyaslanırdı

buna çok örnek var gol asist göre yargılamak kötü bugün lincoln ofansif oynamadığı halde schalkede 88 maçta 50 gol atmıştır bak forvet bile zor yapar.. ama galatasaraya geldiği ücrete bak gol asist önemli ama bu kadarda değil..

NOT: BİENVENU SATILSIN DİYE BİRŞEY SÖYLEMEDİM KİMSEYİDE GÖRMEDİM SATILSIN DİYEN ÇÜNKÜ YOUNG BOYS ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCUYDU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Bıenvenu

• Bir üst örnek daha vereyim

Stanley matthews forvet oynamıştır blackpool takımında 391 maçta 17 gol atmıştır buna rağmen

Bireysel

1948: Futbol Yazarları Derneği Yılın Futbolcusu Ödülü
    1956: Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü (Ballon d'Or) (İLK BALLON D'Or)
    1957: İngiliz Şövalyelik Nişanı
    1963: Futbol Yazarları Derneği Yılın Futbolcusu Ödülü
    1965: Knight Bachelor
    1992: FIFA Altın Liyakat Ödülü
    2002: English Football Hall of Fame

Bu Ödülleri Kazanmıştır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.