Şimdi Ara

BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan LED LCD EKRAN + HEDİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER

PSU YOK.
    KASA KAPAGI TEK PARMAK VİDA İLE AÇILIR KAPANIR. SOL KAPAK VE ÜST KAPAK TOZ FİLTRELİDİR.
    KASA ÖN PANELİ SÖKÜLDÜKTEN SONRA YIKANA BİLİR ŞUAN BEN YIKAYIP TEMİZLETİM GICIR GICIR.
    KASADA 2 ADET 12 cm FAN MEVCUT. KAPAKTAKİ LED IŞIKLI VE MOLEX EKSOZ FAN SİYAH 3 PİN. ÖN PANELE 80 - 92 - 120MM FANLARDAN BİR ADET İLAVE EDİLEBİLİR GEREK YOKTUR.
    ÜST KAPAGA 91/80MM FAN İLAVE EDİLE BİLİR.
    KASA İÇİ BAĞLANTILAR VİDASIZDIR. (HDD DVD FLOPY KART OKUYUCU PCI GENİŞLEME SLOTLARI)
    KASA DA GTX 460 VE HD 4890 Kullanıldı HD 4890 ekran kartı sınır boyutlardadır. Fakat HDD bölmesi yerinden Çıkartıla bilir ve çok uzun ekran kartları takıla bilir.
    ÖN PANELİ AYDINLATAN 4 TANE MAVİ LED MAVİ IŞIK
    ÖN PANELDE MAVİ LEDLİ LCD EKRAN (SAAT + FAN HIZI + IDE DVD VE SATA HDD + FAN VE ISI GÖSTERGELERİ)
    ÖN PANELDE FAN 3 PİN FAN BAĞLANTI KABLOLARI VE HIZ GÖSTERGESİ
    TARİH VE SAAT GÖSTERGESİ
    3 ADET ISI KABLOSU VE GÖSTERGESİ (CPU VGA HDD YADA İSTEDİĞİNİZ YERE BAĞLAYA BİLİRSİNİZ)
    LCD EKRAN 1 TL LİK BİOS PİLİ İLE ÇALIŞIR. TAKMAYADA BİLİRSİSİNİZ. SADECE TARİHİ VE SAATİ YANLIŞ GÖSTERİR.
    2 x USB 2.0
    Firewire
    Kulaklık çıkışı + AC97 Mikrofon Girişi
    Kasanın OC için soğutma performansı Orta üst seviyededir. Fanlar içeriye hava alabildiği için ilave fan kapağa takılırsa daha verimli oluyor.
    BAĞLANTI VİDALARI APARATLARI FAZLASI İLE KUTU İÇERİĞİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

AYAKLARINDA PROBLEM VARDIR. YERLERİNDEN ÇIKIYORLAR. BEN ELİMDE İMKAN OLMADIĞI İÇİN JELATİN KAĞIDI İLE TUTTURUYORDUM.
    MUM ERİTİP DAMLARAK BİLE PROBLEM ÇÖZÜLÜR KIRIK DÖKÜK YOK.. YENİ AYAK TAKACAKTIM BULAMADIM.

HEDİYELER
    1 KART OKUYUCU
    1 ADET FLOPY DİSKET SÜRÜCÜ.
    1 ADET 92 MM 4 PİN FAN SİYAH.
    1 ADET DVI KABLO.
    1 L ŞEKLİNDE SATA KABLOSU.
    4 ADET FAN SESSİZLEŞTİRİCİ KAUÇUK VİDA.
    1 ADET FAN KONTROLCÜ
    1+1 BİOS PİLİ

İSTEDİĞİM FİYAT 125 TL dir.
    ORJİNAL KUTUSUNDA TESLİM EDİLECEKTİR. KARGO ALICIYA AİTTİR.
     BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER

BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER

DVI KABLO 24+1 Pin Kullanılmış. HEDİYEDİR
    Xigmatek Fan Sesizleştirici Kauçuk Vida Sıfır Açılmamış. HEDİYEDİR
     BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER  BIEN MID TOWER KASA 2X12 cm Fan  LED LCD EKRAN + HEDİYELER

KASA FAN KONTROLCÜ sıfır hiç kullanılmamış HEDİYEDİR
    Resimdeki Thermal macun yok bir arkadaşa verdim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 8 Haziran 2011; 2:49:02 >

• Modlamayı düşünücek arkadaşlara çok iyi şeyler çıkar bu kasadan.
    Hayırl ısatışlar
  • takip bende de var ama biraaz moda gerek var iyi satışlar .
  • adamı zorla modlamaya yönlendiriyosunuz yav, böyle şahane ürünleri çıkarmayın benim karşıma,
    kendimi tutamıyorum sonra...

hocam çok güzel ürün, kısa sürede gider gibi görünüyo, hayırlı işler
  • uff kasaya bak be buna basıcan modu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.