Şimdi Ara

Biden: ''Bize kanıt sunulmadı''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Biz kanunlara bağlıyız. Bu, ne kadar kanıtın sunalabileceğine bağlı. Henüz bize daha darbe ile bağlantılı kanıt sunulmadı. Genel olarak mahkemeye 'Bu adam kötüdür' diyemezsiniz. Delil sunmalısınız. Bir mahkemenin olası bir sebep olarak göreceği bir delil sunmalıyız. Biz delil konusunda yardımcı olmaya kararlıyız. Bir kez daha Türkiye halkına sesleniyorum; bizim bir teröristi barındarmak için ne gibi bir sebebimiz olabilir ki? Mahkemeler kararını yeterli kanıt sunulunca verecektir. Bizim sistemimizde mahkeme, kongre ve başkanla eşittir. Altında ya da üstünde değildir."

http://www.haberaktuel.com/erdogan-ile-biden-gorusmesi-basladi-haberi-1010832.html,

Kanıt bile sunmamışlar bizimkiler dediğim gibi şov yapıyorlar sadece. Söyleyeceklerinden korktukları için Erdoğan'da istemiyor iade edilmesini tamamen şov.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aniveum -- 25 Ağustos 2016; 0:15:08 >

• FETO ben yaptım dese bile vermezler. Karşı bir şantaj yapması lazım hükümetin. Amerika belki o şekilde yola gelebilir.
  • Birisi video koysun
    Hani şu ikitane polisin olduğu
    O polislerden birtanesi yoh artık biiiii biiii diyor hani

Cuk oturur bu konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 87 kutu yemek tarifi yolladık herhalde

• Serefsiz amerikanlar baskomutanimizin bile yaninda yalan soyleyebiliyorlar.
    What gall !!

• quote:

Orijinalden alıntı: naklan

FETO ben yaptım dese bile vermezler. Karşı bir şantaj yapması lazım hükümetin. Amerika belki o şekilde yola gelebilir.

Sen kanıtını sun önce, vermezlerse o zaman Amerika'yı yola getirmeyi konuşuruz.
  • Biri çok pis, insanların gözüne baka baka, aptal yerine koyarak yalan söylüyor. Acaba kim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Darbeden sonrada idam idam diye bağıranlar vardı şimdi unutuldu gitti.Tamamen oy toplamaya yönelik millete gaza getirme hareketleri ve ülkenin %60ı yiyor bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

87 kutu yemek tarifi yolladık herhalde

Makarna tarifi yolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniveum

quote:

FETO ben yaptım dese bile vermezler. Karşı bir şantaj yapması lazım hükümetin. Amerika belki o şekilde yola gelebilir.

FETO haçlı seferlerinden medet umacak reddeye gelmiş, yaptığı açıklamalar ve sohbetler darbenin sorumlusu olduğuna büyük bir ışık tutuyor. Ben amerika'nın ne tür bir kanıt istediğini anlamadım. Yakalanan darbecilerin ifadeleri yetmiyorsa ne gerekiyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aniveum

quote:

FETO haçlı seferlerinden medet umacak reddeye gelmiş, yaptığı açıklamalar ve sohbetler darbenin sorumlusu olduğuna büyük bir ışık tutuyor. Ben amerika'nın ne tür bir kanıt istediğini anlamadım. Yakalanan darbecilerin ifadeleri yetmiyorsa ne gerekiyor?

Bu adam haçlı seferlerinden medet umuyor bize verin bu adamı mı diyellim?O kadar fetöcü tutukladın onlardan itiraf eden mutlaka vardır onların ifadelerini sun kanıt olarak mesela ama yok nedense öyle bir şey yapmıyorlar.

• Bir kez daha Türkiye halkına sesleniyorum; bizim bir teröristi barındarmak için ne gibi bir sebebimiz olabilir ki?

Bu lafa sadece gülerim

• Bu fetoye bir suikast yapmak cokmu zor? Ne diye ülkemize getirelim bu hiyartoyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Biden: ''Bize kanıt sunulmadı''

Bunu yollayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.