Şimdi Ara

Bianchi Scorpion-D 26 Jant Bisiklet 360 TL 12 Taksit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
18.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yy982

quote:

Orijinalden alıntı: gael

bende almayı düşünüyordum,hiç anlamam bisikletten burdan edindiğim bilgiye göre ng650 bana uygun geldi umarım yanılmayız birde kron markasını övüyorlar ama oda biraz pahalı galiba..

birde burdaki marka ve bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz burdan almayı planlıyordum ben bana yakın bi yer diye..

http://www.decathlon.com.tr/TR/hobi-dag-bisikletleri-188625773/

Bence oraya gidin ve ne istediğinizi, bisikletten beklentilerinizi anlatın. Muhtemelen size en uygun bisikleti önereceklerdir.

Daha önce de belirtildiği gibi bisiklet bir derya. ucuz ve ağır çin malı demir yığınları olduğu gibi binlerce euroluk bisikletler de var. Önemli olan sizin ihtiyaçlarınız ve bütçenizdir.

Örneğin ben geçen ay bisiklet araştırıyordum. Bianchi'nin Miles modelinde karar kılmıştım ki fiyatı 900TL civarıydı. Daha sonra bisikletçilerde bulamayınca salcano'nun bodrum modelini aldım 290TL'ye. Benim amacım sadece evden işe işten eve yürümekten kurtarmasıydı. bu bisiklet de bu işimi görüyor. Daha pahalısını almadığım için memnunum şu anda.

cevabın için teşekkürler benim bi beklentim yok yakınımda orman var işten sonra akşama doğru orda kullanmak ve birazda spor olsun diye almak benim amacım.. ,ama koltuğun rahat olması benim için önemli gecen bi tanıdığın bisikletini sürdüm 10,15 dakika... kalktıktan sonra popom biraz ağrıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

Orijinalden alıntı: fifo

quote:

Orijinalden alıntı: onurf

Bisikletin sizi taşımasını değilde siz bisikleti taşımak istiyorsanız çift amortisörlü bisikletleri öneririm. Kondisyonunuzun nası geliştiğine siz bile hayret ediceksiniz(!) tabi eğer 1 hafta sonra bisikleti bodruma kilitlememişseniz.

İkinci amortisörün toplam ağırlığa ekleyeceği 5-6 kilo ile siz bisikleti değil o sizi taşımış oluyor öylemi?

Adam gibi bisiklet markalarına bakın iniş bisikletleri hariç modellerinde çift amortisör yoktur.

2 adet bisikletim var. Birisi full süspansiyonlu. Üst model bisikletlerde full süspansiyon dururken neden sade ön süspansiyonlu alıyorlar hayret ediyorum. Arada dağlar kadar konfor, rahatlık farkı var. Çift süspansiyon sadece bizim ülkemizde tutulmuyor. 1kg ağırlık dezavantajı işin o konforu tercih ederim. Zaten amacımız spor yapmak.

Üst modelden kastınız Ümit marka bisiklet falanmı?

Trek'in spor mountain bike bölümü.

Giant Markasının ürün bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 26 Temmuz 2011; 13:33:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bisikletin sizi taşımasını değilde siz bisikleti taşımak istiyorsanız çift amortisörlü bisikletleri öneririm. Kondisyonunuzun nası geliştiğine siz bile hayret ediceksiniz(!) tabi eğer 1 hafta sonra bisikleti bodruma kilitlememişseniz.

İkinci amortisörün toplam ağırlığa ekleyeceği 5-6 kilo ile siz bisikleti değil o sizi taşımış oluyor öylemi?

Adam gibi bisiklet markalarına bakın iniş bisikletleri hariç modellerinde çift amortisör yoktur.

2 adet bisikletim var. Birisi full süspansiyonlu. Üst model bisikletlerde full süspansiyon dururken neden sade ön süspansiyonlu alıyorlar hayret ediyorum. Arada dağlar kadar konfor, rahatlık farkı var. Çift süspansiyon sadece bizim ülkemizde tutulmuyor. 1kg ağırlık dezavantajı işin o konforu tercih ederim. Zaten amacımız spor yapmak.

Üst modelden kastınız Ümit marka bisiklet falanmı?

Trek'in spor mountain bike bölümü.

Giant Markasının ürün bölümü

Hayır tabii ki.

Kendi bisikletim giant xtc full süspansiyon. Ön amortisörlü Corratec aldım memnun kalmadım. Gianta devam. Varsın 1 kg ağır olsun, konforu yeter.

• quote:

Hayır tabii ki.

Kendi bisikletim giant xtc full süspansiyon. Ön amortisörlü Corratec aldım memnun kalmadım. Gianta devam. Varsın 1 kg ağır olsun, konforu yeter.

Havamıda atarım diyorsunuz Hocam o sizdekiler bambaşka bir bisikletler onlardaki kadro içi süspansiyonda farketse etse 1kg eder dediğiniz gibi ama başlıkta bahsi geçen modeller bianchi vs... onların düşük modellerinin çift amortisörlülerini denedinizmi hiç

Sizde Sakaryalısınız galiba ne civarda geziniyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

cevabın için teşekkürler benim bi beklentim yok yakınımda orman var işten sonra akşama doğru orda kullanmak ve birazda spor olsun diye almak benim amacım.. ,ama koltuğun rahat olması benim için önemli gecen bi tanıdığın bisikletini sürdüm 10,15 dakika... kalktıktan sonra popom biraz ağrıdı

O ağrı hepsinde olur. Bende de olmuştu. şu anda geçti. Yani alışma meselesi.

Bahsettiğiniz tarz kullanım için salcano ng650 idealdir bence. fiyat olarak da çok uygun. Ben sepetli çamurluklu istedğim için bodrum modelini almıştım. Aynı yerde aynı fiyata ng650 vardı. Şimdi keşke onu alsaymışım diyorum. en azından ön amortisör ve aluminyum kadro vardı. Tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam süspansiyon önerilmemesinin ağırlıktan sonra en büyük deavantajı Newton'un 3. kanununa göre yayın esnediği vakit bisikletin yavaşlama eğilimine geçmesi. Konforlu olduğu kesin ama ağırlık yanında hızlanmaya karşı oluşan kuvvet yüzünden tercih edilmiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Resident

quote:

quote:

quote:

Hocam süspansiyon önerilmemesinin ağırlıktan sonra en büyük deavantajı Newton'un 3. kanununa göre yayın esnediği vakit bisikletin yavaşlama eğilimine geçmesi. Konforlu olduğu kesin ama ağırlık yanında hızlanmaya karşı oluşan kuvvet yüzünden tercih edilmiyor .

Haklısınız ama bu fark toplamda %6-7 civarında ancak oluyor. Amaç zaten spor yapmaksa bu ağırlık ve yavaşlatma dezavantajı çok da önemli olmuyor. Yollarımız çok kötü. Her yer özentisiz yapılmış mazgallar, tümsekler, çukurlarla dolu. Bunlardan kaçayım derken tehlike bile atlattığımız oluyor. Sabit maşalı bisikletle işe gidene kadar titremeden dolayı ellerim uyuşuyor. Ama full süspansiyonluda çok rahat ediyorum. Tümseklerden, çukurlardan kaçmıyorum bile. İki tür mtbye sahip birisi olarak full süspansiyon derim.

• quote:

quote:

Hayır tabii ki.

Havamıda atarım diyorsunuz Hocam o sizdekiler bambaşka bir bisikletler onlardaki kadro içi süspansiyonda farketse etse 1kg eder dediğiniz gibi ama başlıkta bahsi geçen modeller bianchi vs... onların düşük modellerinin çift amortisörlülerini denedinizmi hiç

Sizde Sakaryalısınız galiba ne civarda geziniyorsunuz?

Söylemek istemezdim bunu ama sorunca söyledim
    Sakarya öğrenciyken gezerdim. Şimdi İstanbuldayım. Ama sakaryadaysan o güzel yerleri karış karış gez. Ne tarafa gitsen ayrı bir güzellik.

• Benim çocukluğumda (90 lı yıllar) Bianchi çok iyiydi. Mahallede salcano ve castello(Yanlış yazmış olabilirim) marka bisikletler vardı ama benim bianchi'ye herkes gıptayla bakardı Demekki devir artık değişmiş
  • http://www.netteenucuz.com/?urun-1740-Bianchi-Scorpion-D-26-Jant-Bisiklet.html

arkadaşlar burda peşin fiyatına kargo hariç herşey dahil 305 tl doğrumu ben mi yanlış görüyorum?
  • Benim oğlanın da ilk bisiklet Bıanchi ama çok pahalı artık 10 yaşında Carrefourda Shimal var 160 a ama çin malı..her taraf çin malı artık
    Bu bisikleti kullanan var mı?
  • 15 senedir motosiklete biniyorum arada bisikletede binerim ama butun bisikletler bana motosikletten sonra hafif gelio ahahahaha,bide bianchi zamaninda castellolar vardi haa bide victory cok unluydu bende vardi karfur eskiden continentken 17milyona almmistim aliminyum olani 22 milyondu ne gunlerdi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/claudbutler-oxford-700-shimano-vites-erkek-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsaloxford&categoryId=27058700&SKU=SPORSALOXFORD-M20

geçen amcam bu bisikleti almış,kullandım ve sürüşü çok keyifli geldi,vites geçişleri felan çok iyiydi ve baya hafifti bisiklet bende aldım bitane

orjinal ingiliz markasıymış,diğer bisikletlerine baktım 200 eurodan başlıyo,niye bu kadar ucuz anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fkay

320 lira civarına salcano ng650 var. Dışarıda çok görüyorum, aluminyum kadrolu. Bence o alınsa daha iyi olur. Bu bisikletle yokuş çıkmak çok zor olur, büyük ihtimalle çelik kadro yüzünden 18kg+ bir bianchi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: metulen

400 liraya alüminyum kadrolu daha hafifi ve benzer donanımlı bir bisiklet kolaylıkla bulunuyor. Özellikle bu fiyata salcano modellerine bakılabilir. Hem daha hafifler hemde daha yüksek donanımları var.

320 civarına salcano ng650? ikinci el sanırım. çünkü sıfır fiyatları 450 civarından başlıyor.
  • bmx'i unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: er1710

bmx'i unutmayın

Katlanir pinokyolar

• arkadaş mal gibi konuyu okuyom tarihi bi baktım 2011 yuh yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertile

arkadaş mal gibi konuyu okuyom tarihi bi baktım 2011 yuh yaaa

aynen yaa yuhh

• quote:

Orijinalden alıntı: fertile

arkadaş mal gibi konuyu okuyom tarihi bi baktım 2011 yuh yaaa

+1

• bu konu 2011 konusuymuş ya hay böyle horta
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.