Şimdi Ara

BİANCHİ ACCELL SPEED 1000 26 JANT BİSİKLET 490 TL Yerine SADECE 429 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
15.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence bisikleti toplayın arkadaşlar bianchi yada diğerleri o kadar kalşteli ürünler kullanmıyor.shimano tourney dediğiniz ürün sınıfın en dandik ürünü 15 tl'ye satılıyor.shimano'nun da kendi arasında sınıfları vardır.bu işi ankarada erdoğanlar bisikletten yapabilirsiniz.çankayada yeri var bütçeni söyle sana en güzel bisikleti toplar lütfi abi.birde şehiriçi alacak arkadaşlar kesinlikle orta amortisörlü almayın çevirdiğiniz pedalların yarısı boşa gider.

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

vitesi shimano en ucuz bisiklet hangisiyse onu alırım zaten spor amaçlı alacağım.çift amartisörlü olması konforu arttırmazmı.haracadığımız güç daha fazla oluyor aynı mesafeyi katederken ama zaten amacım spor yapmak.

amartisör lü olanalara bisiklet ile uğraşanlar pek sıcak bakmıyor çüklü onlar yarış odaklı mesafe katetme olarak bakıyorlar ondan sanırım.

yanlış mı düşünüyorum acaba. hiç amartisörlü kullanamdım biz çocukken yoktu amartisörlü falan normal 18 vitesliler vardi 21 bile sonradan çıkmıştı.

Öyle düşünmüyorlar. Amortisörlü bisikletlerin amaçları ilk mesajlarda açıkça yazılmış. Havalı görünüyor olabilir, dikkat çekiyor olabilir ama bunların büyük çoğunluğu tabiri caizse su borusu. Ben de yıllar önce Bisan'ın çift amortiröslü bisikletini almıştım. Hoplaya zıplaya gitmek güzeldi. Yıllar sonra eli yüzü düzgün bir bisiklete, Kron XC 1000'e bindikten sonra oha dedim. Yıllarca bisiklet yerine su borusuna binmişim. Altımda boşluk varmış gibi hissettim resmen, inanılmaz bir duyguydu.

Sözün özü; bu kadar insan almayın diyorsa bir bildikleri vardır. Bakın mümkünse hiç amortisör olmasın diyenler bile var. Gerçek anlamda çift amorsitörlü bir bisiklet için binlerce lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Bunlar bizim gibi amatör kullanıcıların harcı değil.

Siz bütçe söyleyin, mutlaka yardım gelecektir.

http://www.bisikletcim.com/urun/umit-city-bike-2-26.aspx

buna benzer bişey arıyorum.
    bütçe 500 tl diyelim bu bütçeye dediğiniz gibi su borusuda almak istemem :) amortisör olmasa da olur .gezme amaçlı değil işe gidip gelirken kullanıcam.dağ bisikleti istemiyorum zaten.normal şehiriçi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 7 Haziran 2012; 10:04:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61
    Ust limitim 500 tl olur en fazla ona gore oneriler bekliyorum.

Kron XC 250 V frenli model
    540-590 arası bulunabilir taksit de var karta

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-sifir-gibi-kron-ct1000-88790823/detay/

500 e bırakmayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: yasaluyari

quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61
    Ust limitim 500 tl olur en fazla ona gore oneriler bekliyorum.

Kron XC 250 V frenli model
    540-590 arası bulunabilir taksit de var karta

Dağ bisikleti diye geçiyor bu model. Şehir içi kullanımda problem olur mu? Dağ-şehir nedir farkları temel olarak. Bilgim yok bu konuda pek?

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Kesinlikle kimsenin ne kilosu ne de fiziksel ozellikleri ile ilgili degil bu soyledigim ama 115 kilo ile bisiklet kullanilmaz ki

Çok talihsiz bir açıklama olmuş. "Kesinlikle kimsenin ne kilosu ne de fiziksel ozellikleri ile ilgili degil bu soyledigim" dedikten sonra "115 kilo ile bisiklet kullanilmaz ki" demeniz ve bu rakamı bu mesaj üstünüzdeki kişinin telaffuz etmesi terbiyesizlikten başka birşey değil. Kaldı ki Adamın vücut formunu bilemezsin. 185-190cm boyunda çok iyi body-building yapmış bulk dönemindeki bir adamdır karşındaki.. Veyahutta 170 boyunda 100 kilo göbekli adamdır ama bundan sanane. "Kullanılmaz ki" ne kadar saçma sapan bir testip, ayıp yahu!

İnsan vücudu acayip bir şey ya.

Şu an 150 kiloyum. Göbekli biriyim. Ama aynı zamanda güçlüyüm de.

150-200 kilo kaldırabiliyorum.

Hatta bir keresinde üzerinde 500kg dan fazla ağırlık olan bir transpaleti kolundan tutup kaldırdım. 100 kilo olduğum zamanlarda traktörü bile 1cm de olsa kaldırmışlığım var. ( 120 idim. Son 5 ayda 30 küsür kilo almışım artık bu kadar yeter dedim rejime başladım yakında da bir diyetisyene başvuracağım. Sanırım ayağımın burkulması da etken. Adres tarifi yaparken belediyenin çukurcuğunu görmedim bileğim 90 dereceden fazla bükülerek bir ilki başardı. Onun sızısı ile 2 hafta hep tek ayağa yüklendim o yüzden öbür sağlam ayakta da doku hasarı oldu. Kaldım öyle. Daha az haraket = 30 kilo oldu benim için. )

Ve evet bitiklete binebiliyorum. ( Ciddiyim. ) Sadece oturma yeri her bisiklette pek rahat olmuyo.r

He onun dışında. 150 kilo diye hemen oha demeyin. Bünye meselesi. Lise 2 ye kadar günde 4 litre üstünde süt içiyordum. Fazla kalsiyumdan dişlerim bile sarımtırak. Doğal rengi o.

Kemiklerim biraz ağır basıyor. Zaten kafamda kocaman ( Cidden büyük. İlk okulda sıska vücudumda bowling topundan büyük bir kafam olduğundan uzaylı gidi dururdum. Patetes kafa derlerdi. )

Yani ideal kilom 90-100 gibi. Nereden biliyorsun dersen.

1 - Doktorun ifadesi bu. Hani standart bir insandan %15-30 civarı daha kalın/yoğun kemiklerim var. ( Anormal bir durum değil. Ortalam boy 170cm ise. 200cm olan da var 150cm de. Yani çok takılacak bir şey değil. )

2 - Bir ara gaza geldim 140 tan 110 a indim. Bildiğiniz süzüldüm yani baklavaya döndü nerede ise vücut.

Ama bunun dışında bu tarz şeylere çok karşı olduğum söylenemez. Hani toplum içinde olamadan tabi. Çocuklar gibi şişko patates vb aşağılayıcı laflar olmadan. Yani ne bileyim beni gaza getirici oluyor genelde.

Ama şu da var. Sırf böyle ithamlardan intahar edenler var. Yani herkeste aynı etki olmuyor. Kimi benim gibi gaza gelip rejime giriyor. Kimi bunalıma giriyor.

Kısacası tanımadığınız kişilere böyle laf söylemeyin. Bu kişinin piskolojisini bilmiyorsanız bir canın kendine kıymasına sebep olmanın vicdani sorumluluğu altında siz de ezilirsiniz.

Biraz geniş açılı bakmak, anlayışlı olmak lazım.

Hem belki arkadaş zayıflamak için istiyordur bisikleti. İş yeri belli bir mesafededir. Yürüyerek zaman kaybı oluyordur. Hem vakit kazanmak hem yağ yakmak istiyordur işe bisiklet ile gidip geliyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

20" çocuk bisikleti için sıcak fırsat bilen-gören?..

Ben de Bianchi 16" Barbie bisiklet arıyorum ama sıcak fırsat bulamadım daha :(
  • Arkadaşlar bende Bianchi speed 1000 modeli var. Şöyle bir sorum lacak kullanan varsa ve diğer arkadaşlara. Eski lise orta okul çağlarımızda kullandığım bianchi bisikletim çok güzel gidiyordu hızlı ve hızlanması iyiydi. Bu speed 1000 modelinde çözemediğim bir şekilde çok zor gidiyor anlam veremedim. En ağır viteste çok fazla güç harcayıp çok ve kuvvetle pedal çevirmeme rağmen çok zor gidiyor gibime geliyor. Yanımdan millet vızır vızır geçiyor. Bu nedendir ? hani bacaklarda iş yok desem salonda 100 120 kilo kaldırıyorum bacakta sorun olcağını sanmıyorum. Eski gençliğimde kullandığım bisikletleride hatırlıyorum. Acaba bisiklette nasıl bir sorun olabilir veya sorun yok herşey normalmi acaba. Ancak tabi o kadar zorlamaya efora milletin yanınmdan normal bi şekilde geçip gitmesi hiç hoş değil. Yırtınıp çeviriyorum bırakınca çevirmeyi pedalı hemen yavaşlıyorum. sürekli çevirmek lazım. Anlamadım gitti olayı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.