Şimdi Ara

Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • g2 mi 4s mi yada bu fiyatlarda başka telefon önerir misiniz

• Üst sınır bunlarsa g2 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellik olarak bakınca g2 kat kat üstün ama neden fiyat olarak daha düşük acaba sağlamlık olarak kötü mü yani çabuk bozulur mu? bana en az 3-4 sene gitmesi lazım telefonla fazla ilgilenen birisi değilim bidaha uzun bi süre değiştirmeyi düşünmüyorum
  • Tabiki G2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrundil

özellik olarak bakınca g2 kat kat üstün ama neden fiyat olarak daha düşük acaba sağlamlık olarak kötü mü yani çabuk bozulur mu? bana en az 3-4 sene gitmesi lazım telefonla fazla ilgilenen birisi değilim bidaha uzun bi süre değiştirmeyi düşünmüyorum

lg ucuz değil elma kazık olduğu için ve biz de bunu normal zannettiğimiz için sana g2 ucuz gibi gelmiş
    belki g2 seni 3-4 yıl hiç kasmadan götürmez ama 4s in hiç götürmeyeceğine emin olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfukid -- 1 Ağustos 2014; 15:32:12 >
  • G2..

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

özellik olarak bakınca g2 kat kat üstün ama neden fiyat olarak daha düşük acaba sağlamlık olarak kötü mü yani çabuk bozulur mu? bana en az 3-4 sene gitmesi lazım telefonla fazla ilgilenen birisi değilim bidaha uzun bi süre değiştirmeyi düşünmüyorum

lg ucuz değil elma kazık olduğu için ve biz de bunu normal zannettiğimiz için sana g2 ucuz gibi gelmiş
    belki g2 seni 3-4 yıl hiç kasmadan götürmez ama 4s in hiç götürmeyeceğine emin olabilirsin

g2 ve 4s i karşılaştırınca g2 daha ucuz ondan bahsediyorum hocam bunun bana göresi sana göresi mi var ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

g2 ve 4s i karşılaştırınca g2 daha ucuz ondan bahsediyorum hocam bunun bana göresi sana göresi mi var ki

Apple ın fiyatları abartmasindan bahsediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.