Bildirim
bi türlü karar veremedim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
z2 veya g3 bakabılırsın. Kamera cok ıı olsun dıyosan g3.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1700e cikmisken note4 icin zorlayin derim. Digerleri amatör kalir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 4 e gerek yok bence.bi kalem icin o kadar para vermek pek mantikli degil gibi.
Z3
http://m.akakce.com/p/?3744787
quote:
Orijinalden alıntı: halogonga
2 günde 50 ye yakın video izlemişimdir ama karar vermeme hiç yardımcı olmadı
1300 1700 fiyat aralığında olan telefonlara bakıyorum.
oyun , kamera , müzik bu 3 ü çok önemli benim için.
tavsiyeleriniz bekliyorum.
kamera ıcın g3 one cıkıyor,ama muzık ve oyun bunu uzun sureye yaymak ıcınde batarya acısında Z2 daha agır basıyor,kı g3 ten daha saglam bır telefondur z2 -
quote:
Note 4 e gerek yok bence.bi kalem icin o kadar para vermek pek mantikli degil gibi.
Bir kalem için o kadar para vermiyorsun.
1700TL ile oyun, film ve müziği en dengeli sunan Z3. (Ön kamera önemli diyorsan uzak dur.)
Arka kamera çok önemli değil dersen de One M8 başarılı. -
benim fikrimde z3 veya note 4'den yana hocam. Asıl gönlümden geçen ise note4. Gerçek anlamda güçlü bir telefon. -
Iyide bu dedikleriniz 1700un ustunde...
Z3 en iyi tercih
Z3 iyide 1700 sinirini asiyor.z2 s4 g3 ve desire 820 arasinda kaldim.note 4 demis arkadas ama fiyati 2100 civari :S
quote:
Z3 iyide 1700 sinirini asiyor.z2 s4 g3 ve desire 820 arasinda kaldim.note 4 demis arkadas ama fiyati 2100 civari :S
Bunlar icinde z2 daha ustte yer alir
az önce ikisininde oyun videolarına baktım.z2 nin klavyeleri gitmiyor ekrandan.ona bi çözüm buldular mı? -
Note 4 paralel ithalat uygun fiyata bulabilirseniz düşünmeden alın taş gibi telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X