arkadaşlar 2 farklı psp var çok iyi bilmem psp ürünlerini ama bi heves işte alayım dedim ama biraz bakındığımda tuhaf cihazlar ile karşılşıyorum (japon malı mesela) 2 link koyacam ama sizce hangisi...
Admin bu linkleri vermek suç ise konuyu sil sadece ban atma yaw(3 gün uzak tutma buradan)
sony psp bölümüne açtım konuyu ama orda fazla vatandaş yok burayada açayım dedim
3 Çeşit psp vardır japon malı veya sony gibi ayrım yok Slim psp (ince normal psp) Fat psp (kalın normal psp) ve psp go (yeni çıkan pahalı gereksiz psp)
buna göre ayırt et ilk verdiğin link psp fat eski sürüm, ikincisi de eski ama fat ten sonra çıkan slim psp
ama psp alırken fat veya slim olmasından ziyada kırılmış, sağlam ve hafıza kartına dikkat et ama sen en iyisi anlayan bi arkadaşınla yada anlayan bi satıcıdan al khalkedon gibi
japon malı derken ilk üretimmiş bütün parçalar japon üretimiymiş yani diğerleri çinde yapılmış falan diye duydum yani. ve fat olmasının bi kötü yanı sıkıntısı varmıdır yada fat olmamasının bi yararı var mıdır???