Şimdi Ara

bi grup vardı adını unuttum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektronik müzik yapıyolar ve bi klipleri vardı bölee kelebekli falan.şarkıyı söleyen adam kelebeğemi döünüşüyodu neydi.hdi bakalım donanim haberciler...

• ya arkadaşlar kimse bilmiyo mu? delirecem bi türlü bulamadım,geçen bi kitapevinde dinledim o zamandan beri aklımda.
  • Allaa alla..
  • red hot chilli peppers ı sormuyosun heralde
  • hayır red hot chili peppers değil.benim bildiğim en son albümleri belki 1.5 sene falan önce çıkmıştı ve bu grubun türkiye ye konser için gelmşi olma ihtimalide var tam hatırlamıyorum onlarmıydı. klibi anlatim belki ordan çıkarırsınız müzik sütüdyosu gibi bi yer sanırım adam bi sandalyeye oturmuş sakin sakin şarkı sölüyo etrafta kelebekler falan uçuşuyo adamın yüzünde ve vücudunda makyaj var kelebek gibi boyamışlar adamı bölee sakin bi şarkı elektronik altyaplar falan...
  • Bana hich yabancı gelmiyo sölediğin seyh... Grup dedin dimi...
  • yaa gruptu sanırım,ama klipte sadece bi adam görünüyodu yani belkide grup değildir.en net hatırladığım klip zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi film vardı ismini unuttum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede bulunmuş olabilir demenden yola çıkarak rasmus olabilir mi acaba?
  • bi saattir bi zamanlar aldığım bluejean dergilerini karıştırıyorum.bu grup acaba massive attack olabilr mi onların varmıyıdı bölee bi klipleri
  • tamamdır arkadaşlar aradığım massive attack ın butterfly caught şarkısıymış. ilginiz için teşekkür ederimbu arada süper şarkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspergillus

tamamdır arkadaşlar aradığım massive attack ın butterfly caught şarkısıymış. ilginiz için teşekkür ederimbu arada süper şarkı

Ben sabah dinledim o şarkıyı biliyon mu....

Klibini bulursan gönderir misin banada..
  • massive attack ın butterfly caught şarkısıymış
  • klibi şu anda dc den indiriyorum.2-3 saat sonra iner herhalde.dc den indirebilirsin.bulamassan yaz gönderirim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspergillus

klibi şu anda dc den indiriyorum.2-3 saat sonra iner herhalde.dc den indirebilirsin.bulamassan yaz gönderirim ben

Oke ben bulamadım bana pmden ulaşırsan sefinirim...
  • klibi indirdim ama media player classic dışında hiç bi program açmadı.formatından dolayı herhalde klibi istiyosan bana msn adresini pm olarak at sana olarak ulaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.