Şimdi Ara

Bi gelin hele bir şey sorcam . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bütün günüm dışarıda geçti bana E3 2013 hakkında bilgi verebilirsimisiz neler kaçırdım ??

• Ubisoft un birazını izledim Black Flag'ı gördük gameplay çok yoktuhttp://www.youtube.com/watch?v=P7YyCRxC2io şöyle güzel bir müzik vardı arka planda.
    The Division diye Next Gen konsollara özel Open World MMOTPS/FPS vardı oyundaki harita etkileyiciydi trailerıda böyle gameplayle birleştirmişler çok hoş olmuş bi anda vaay dedik Single Player beklerken MMO çıktı.Trials vardı.Bide The Mighty Quest diye bi oyunu varmış Hack&Slash Alpha betada daha onu izleyemedim ama görünce başvurdum belki seçiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Ubisoft un birazını izledim Black Flag'ı gördük gameplay çok yoktuhttp://www.youtube.com/watch?v=P7YyCRxC2io şöyle güzel bir müzik vardı arka planda.
    The Division diye Next Gen konsollara özel Open World MMOTPS/FPS vardı oyundaki harita etkileyiciydi trailerıda böyle gameplayle birleştirmişler çok hoş olmuş bi anda vaay dedik Single Player beklerken MMO çıktı.Trials vardı.Bide The Mighty Quest diye bi oyunu varmış Hack&Slash Alpha betada daha onu izleyemedim ama görünce başvurdum belki seçiliriz

PS4'ü gösterdilermi sen onu söyle

• up
  • Playstation 4 45 dakika sonra gösterilecek.

Xbox'ın press konferansı fena değildi bence, şaşırdığımız bir şey de olmadı çok fazla gerçi. Bilindik IP'ler falan filan.

Ubisoft, ah Ubisoft!

THE DIVISION ne öyle lan? Yuh dedirtti adama, kesinlikle e3'teki en iyi oyundu. (Gerçi 45 dakika sonra neler olacak orası meçhul )

Ama bu Division denen meret, PC oyuncularını çatlatacak, konsolun en iyi kartlarından Next-Gen'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.