Şimdi Ara

bi film vardı ismini bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi film wardı 5 sene önce fln star da izlemiştim pek fazla bişey hatırlamıorum bi tane adam war basından bir sürü olaylar geçiyo en sonunda adamın yerindekiler adama doğum günü şakası yaptıkları ortaya cıkıo böle güzel bi filmdi ismini bulmam lazım

• The Game - Michael Dougles
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

The Game - Michael Dougles

hocam sen de olmasan kim bulcak bizim filmlerimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AypoTTouch

quote:

Yok hocam ya, öyle denk geldi bildiğim filmler. Yoksa çok daha büyük üstadlar vardır forumda...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AypoTTouch

quote:

Yok hocam ya, öyle denk geldi bildiğim filmler. Yoksa çok daha büyük üstadlar vardır forumda...

bence sende büyük bir üstadsın

• The Game in senaryosu biraz daha değişikti belkide arkadaş farklı bir filmi diyordur.
  • Bir gün beşiktaşdan korsan film alıyordumAdamın biri geldi bir film sordu,aynen söylediklerini aktarıyorum.
    ''Arkadaş bir film var bizim arkadaş izlemiş 6 yıl önce japon filmi,kahramanın elinde boyu kadar kılıç varmış''
    Ardından istemsiz şekilde güldüm bana kötü kötü baktı.Satıcıda hemen bir film getirdi adamı gönderdi.Sonra başladı arkadan sallamaya lan nasıl film anlatımı böyle film mi istenir dedi.Adama ''ama bildin dedim verdin filmi''Bana cevabı''nerden biliyim birtane eski japon filmi verdim gönderdim''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.