Şimdi Ara

bi baksanıza dolandırıldım mı ki acaba ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11den bir saat almıştım linki de bu:http://www.n11.com/levis-lth1507-erkek-kol-saati-P13893222
    hem piyasa fiyatının altına hem de çekle bu fiyatın da yarısına geldi ama ürünü daha kargolamadılar. yılbaşı öncesiydi aldığımda.

merkez saat isimli bir mağazaydı. sanırım n11deki mağazasını da kapamış. n11e durumu izah ettim mağazadan email geldi. yılbaşı dolayısıyla sayım var 10 gün gecikecek dediler. 14ünde sordum 20sinde gönderim yapılacak dediler. bugün sordum daha cevap gelmedi.

bi kıllanıyorum ama n11 de sipariş tamamlandı diyene kadar paran bizde diyor. ürüne yorumlar da normal hani. merkez saat diye aratınca normal bir mağaza da çıkıyor ama gelen maillerin adresi nihat@zamanatolyesi.com (adamın adı da nihat uyanık)

bilemedim bi akıl verin iptal edeyim mi bekleyeyim mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 22 Ocak 2014; 17:28:10 >

• Merak etme sen siparişi tamamlayana kadar para n11 de kalır satıcıya aktarmazlar iptal edersen 2-3 güne para kartına iade oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreddyKinger

Merak etme sen siparişi tamamlayana kadar para n11 de kalır satıcıya aktarmazlar iptal edersen 2-3 güne para kartına iade oluyor

satıcı hakkında ne düşünüyorsunuz. gerçeği mi söylüyor. bir aya yakın sayım yapılabilir mi? kodsal sayım yapıyoruz diyor her seferinde o neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

merkez saat isimli bir mağazaydı. sanırım n11deki mağazasını da kapamış. n11e durumu izah ettim mağazadan email geldi. yılbaşı dolayısıyla sayım var 10 gün gecikecek dediler. 14ünde sordum 20sinde gönderim yapılacak dediler. bugün sordum daha cevap gelmedi.

Acil olarak para ihtiyacınız yoksa veya benzer bir ürün fırsatı bulmadıysanız bence bekleyin biraz daha. En kötü ihtimal, paranız geri iade olur. Her şey normal giderse de avantajlı fiyata istediğiniz ürün elinize geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: us7c

Up kardeş durum ne oldu/

Geldi geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

quote:

Up kardeş durum ne oldu/

Geldi geldi

Nasıl gelisti olaylar

Bir süre sonra gönderdiler işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.