Şimdi Ara

Bi Bakın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben geçen gün 1.8.0 patchimi 1.8.2 yapmaya çalıştım... google dan arattım falan am bi sonuca ulaşamadım...[illegal serverda oynuyorum]
    sonra wowun kurlu olduğu klasör içindeki repaire tıkladım..bir şeyleri yeniledi anladığım kadarıyla...sonra oyuna girince şifremi falan girdim connected yazdı
    sonrada update downloading yazı bitince restart diye bi tuş geldi tıkladım oyundan çıktı .. wow 1.9.0 enUs downloader açıldı.. içeri gittim falan geri geldiğimde %50 olmuştu bende bari boşa gitmesind diye indirdim 1.9.0'ı ama sonra aklıma geldi hiç 1.9.0 illegal server yok

şimdi ben 1.8.2 yapmak için ne yapmalıyım????

• kardeş şöyle söyleyeyim 1.8.2 ye çıkartmana gerek yok 1.8.0 1.8.2 ninde oyunlarını oynuyor
  • tamam da benim şu anki patch versiyonun 1.9.0 ama bu versiyond ahiç illegal server yok napcam ben!??
  • ya oyunu silip yeniden yuklicen patchleri tekrar yapcan. Yada beklicen free serverların 1.9.0 a gecmelerini
  • saol
  • abi program ekle kaldırdan kaldırdığında sadece patch siliniyo sonra oyun silinio sil ardından 1.8.0 ı kur zaten 1.8.0 servera girerken direk update oluyo gerek yok
  • http://www.blizzard.com.ua/files.html Arkadaşlar buradan bir çok engb (avrupa serverleri pacthlerini) patch lerini bulabilirsiniz .

• quote:

Orjinalden alıntı: Cybercab

abi program ekle kaldırdan kaldırdığında sadece patch siliniyo sonra oyun silinio sil ardından 1.8.0 ı kur zaten 1.8.0 servera girerken direk update oluyo gerek yok

abi dedim yaptığını sildi oyunu yok artık

napcam şimdi ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 8 Ocak 2006 18:32:53 >

• ee hocam hadi cevap ver....

..........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 8 Ocak 2006 12:58:29 >
  • Abi napcan, bastan yuklucen oyunu, sora cd deki oyunun surumune gore 1 gb ıle 150 mb arası bı patch cekcen yanlıs hatırlamıyorsam, ne diim kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.