Bana birkaç KNİTE ONLİNE serverı önerebilirmisiniz? (Yanlız beleş olsun)
xgenon a gel orası beleş
Xgenon
ya beyler bu 35 kağıdını nerden bulurum bilen varmı hangi hayvandan çıkıyor
haungadan cıkıyor ama cook zor 500 tanede 1 bizim arkadaslar 2 gün uğraştı nerdeyse 1000 2000 haunga demek cıkartamadılar normal kasarken haungada başka bi adama gitmiş :D
cyhper a gel server makinesi yeni fix li oldugundan hack dupe olmuyo
bazı uynaıklar macro acıyo ama 2 gune banlanıyolar
aga iyi hoş diyonda biz iki arkadaş kaç 2000 haunga kestik ama birtürlü çıkmıyo başka bir şey den daha çıkmazmı acaba
biz geçen gün kestik yarım saat arayla 2 tane fire blast çıktıama gerçek söylüyorum yalan değil !!!
şans işte kimi keser durur çıkmaz kimide 3 4 tane keser çıkar bizde kesiyoz clanca ama çıktığı falan yok iyi şanslıymışın kardeş ne dimm
ben cıkarmaya gitmiştim haungaya adamın biri havai fişek atarak kosmaya basladı biz sorduk ne oldu diye adam fire blast düşürmüş bende hiç uğrasmadan town çektim
diez serverına gel arkadaşlar bu spell öle herzaman çıkmıyor gm in kafasına eserse verio bitane :P mesela kekuri ringler 8 saatte bir çıkar bana çıktı kazayla:P
ares benim lwl 71 gel kasım
baron dan çıkıyor bide harunga dan çıkıyor... ben level 35ten 40a kadar orda kastım level 39da çıkmıştı arkdaşa ama ben aldım tabii :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme