Şimdi Ara

BFTurkey vs EA/DICE (Battlefield Resmi Blogu'ndayız) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ea ile maç ayarlamak pek kolay olmasa gerek.. bir bakıma bfturkey olarak bu konulardaki gücümüzü de bir kez daha ortaya koymuş olduk. bizi tanımanız açısından önemli bir müsabakaydı, sonucu ne olursa olsun. yeni dostlar edinmemize vesile olacaksa ne mutlu bize..
  • Elinize saglik beyler, yaptiginiz girisimle guzel bir etkinligin duzenlenmesine imza atmissiniz , sonuc bu asamada belki cok ta onemli degil, 2 resmi takimin musabakasi olarak gorulecek bir durum yok , olay daha ziyade bizde burdayiz ve geliyoruz gibisinden olmus , guzelde olmus. Basarilarinizin devami dilegiyle.
  • Bence önemli tecrübe kazandınız, karşı takımın hakkını da yememek lazım iyi oyunculardan oluşuyorlarmış heralde. Kaybetseniz dahi tebrik ederim. Nice galibiyetli maçlarınıza...
  • Yenilmeden yenmeyi kimse öğrenemez. Güçlü takımlarla oynadıkça daha da iyi olacağınızdan kuşkum yok.
  • ben maçtaydım. adamlar iyi oyunculardı doğrusu ancak çok zevk almışlar ve tekrar maç istiyolar.. yakında ikinci bir maçımız olacak gibi...

cryturkiye.com da da crysis yapımcıları, crytek ile maç düzenlemiştik.
    bfturkey.com ise daha yeni başladık. önceleri sadece crysis e destek veriyoduk.

EA
    DICE
    CRYTEK in turkiyede tek destek verdikleri site Aytaç Doğan tarafından kurulan cryturkiye.com ve simdide bfturkey.com.

katılmak isterseniz foruma ve ts ye bekleriz.
  • Bu akşam rövanş maçı var.Bu sefer katılacağım inşallah Ayrıntılı Bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BfMonsterTR

Bu akşam rövanş maçı var.Bu sefer katılacağım inşallah Ayrıntılı Bilgi

şimdiden başarılar
  • Arkadaşlar ben de böyle maçlara katılmak ve sizlerle oynamak isterim. Henüz yeni başladım multiye ama. Hangi serverlerda oynadığınızı yazarsanız katılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar ben de böyle maçlara katılmak ve sizlerle oynamak isterim. Henüz yeni başladım multiye ama. Hangi serverlerda oynadığınızı yazarsanız katılırım.

Daha yeni başladığın için acemi sayılırsın, kimsenin seni önemli maçlarda oyuna alacağını düşünmüyorum. Arama kısmına büyük harflerle TURK yazarsan, sağ taraftaki arama kriterlerini sıfırlarsan en iyi sonuca ulaşırsın. Bazı clanların Teamspeak 3 leri bulunuyor (şifresiz) onlar ile tanışırsın, yavaş yavaş öğrenirsin.
  • Başarılar bu arada umarım kazanırsınız.
  • quote:

Maç cuma günü yanlış anladın galiba
  • Başarılar kardeşlerim diyorum
  • Başarılar diliyorum hocam ARKANIZDAYIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmscher

quote:

Maç cuma günü yanlış anladın galiba

Sabah kafasıyla şaşırmışım Evet maç Cuma günü.Saat 22:00'da

•  BFTurkey vs EA/DICE (Battlefield Resmi Blogu'ndayız)

Cuma günü oynanacak olan rövanş karşılaşmasının kadrosunu belirledik.

http://www.bfturkey.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=114&pageNo=1

Desteğinizi esirgenemeyin.

• Başarılar diliyorum hepinize
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.