Şimdi Ara

BFME 2 yüzük nasıl bulunuyo???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüzüğü bulup sauronu çıkarmak istiyorum yüzük nasıl bulunyo hangi ırk olmam gerekli
    ve düşmanın hangi ırk olması gerekli???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 6 Temmuz 2008; 11:41:07 >

• dostum haritada gollum'u yakalıcaksın ırkla alakası yok diye biliyorum geziyor biryerlerde ben bir kere Fortress'tan fireball atmıştım vurmuştum bala yani sonra hero ile alıcaksın yüzüğü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

dostum haritada gollum'u yakalıcaksın ırkla alakası yok diye biliyorum geziyor biryerlerde ben bir kere Fortress'tan fireball atmıştım vurmuştum bala yani sonra hero ile alıcaksın yüzüğü

gollum kim neye benziyo ?
  • Google-görseller-gollum yaz illaki çıkar birşey karşına..
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

dostum haritada gollum'u yakalıcaksın ırkla alakası yok diye biliyorum geziyor biryerlerde ben bir kere Fortress'tan fireball atmıştım vurmuştum bala yani sonra hero ile alıcaksın yüzüğü

gollum kim neye benziyo ?

Var ya bi tane kıymetlimis diye gezinen amele.

• ayrıntılı bi anlatım istiyorum please!!!
  • Sen bu oyunu bırak bence daha gollumu bilmion
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoksa Yeni Bir God of War'mı?
    12 yıl önce açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gollum görünmez olarak haritada dolaşıyor,ara sıra gözüküyor,seninde dikkatli olman lazım ,çıktığı anda öldürüp,yüzüğü ana binana götürüceksin...

yüzük en rahat Men'de bulunuyor,çünkü ana binayı geliştirince özel bi güç çıkıyor ana binadan, tüm haritayı açık olarak görebiliyorsun,gollum ve düşmanınıda...o sırada gidip öldürebilirsin gollumu

aynı şekilde mordor'da power menudeki göz ilede bulabilirsin, ama bu biraz daha şansına kalmış birşey
  • Too risky, Too risky.

Isengard Goblins ve Mordorda yüzüğü ele geçirince Sauronu yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.