Şimdi Ara

bf4 origin hesap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuzenim orjinal bf4 almış mediamarkt dan 60 tl ye origin hesabı yoktu benim vardı bize geldi onun bilgisayarından benim hesabımı girdik benim hesabım kendi bilgisayarımda duruyor.
    Şimdi biz sırayla multiplayer oynayabilir miyiz?
    örnek olarak o kapalıyken ben oynayabilir miyim?
    1 key üzerinden şu an oyunu etkinleştirdik?
    2 farklı pc var sırayla yada farklı yönlerle oynayabilir miyiz? zaten onu multi sarmaz yani beceremez 3-5 atar bırakır bana kalır o girmiyorken ben girip multi atabilir miyim?

Diğer sorunumuz ise oyunu etkinleştirdik iyi hoş setup a tıklayınca bi yer geliyor install diyoruz hiç bişey olmuyor.
    Originden download diyoruz fakat cd den değilde internetden indiriyor o da hem akk yi hem de yavaş hızdan dolayı kötü oluyor. Ne yapmak lazım yardım bekliyoruz

• Iki farklı pcde oynayamazsınız o oyun tek hesaba kayıtlı olmuştur. Aynı hesabı iki farklı pc de açamazsınız. Oyunu internetten indirmesi update yapmasından yani yeni güncelleştirmeler yüklediği için öyle iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    O oynamıyorken sen oynayabilirsin. Kısaca ikiniz aynı anda oynauyamazsınız

• ksbrky K kullanıcısına yanıt
    Teşekürler bilgi için 2 mizin de oynayamayacagini biliyordum iyi oldu bu ayrica mp hesabın da 2 ayri isim olarak oynaya bilir miyiz
    kuzenim çocuğun teki eline verdiler 2.500 tllik bilgisayar daha online oyun kariyeri bile yok hic oynamamis size 5.sinifa gidiyor diyim anlayin. Onla ayni hesapta değil de 2 ayri isim kurabilir miyiz

Son olarak ben eskiden oyunu single player oynamak için torrentden indirmiştim şimdi key geldi hemen oyunu gördü ilk başta update falan dedi update i yaptım şimdi download yazısı geldi görmedi heralde oyunu artık ama 20gb dosyası hala bende duruyor tekrar akk ye geçmesini istemiyorum (daha doğrusu geçtim ama 300kb ile de çekilmez inmesi) bunu origin e tanıtıp bir şeyler yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 28 Ocak 2015; 20:06:03 >
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    2 pc de aynı hesap açık hiç bir şey olmuyo?
    Oyuna girerken hata vermesi lazym.
    Yok zaten 2mizde aynı anda denemedik benim sorum o kapalıyken yada oynamıyorken ben oynayabilir miyim? 2 pc de aynı anda multi oynanmayacağını biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 steam hesap
    7 yıl önce açıldı
    [Satılık] Dota Hesabı + Steam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Onda kapalıyken sen oynayabilirsin sıkıntı yok.
    hocam bir sorununum var bir de ne yaptıysam çözemedim repair game diyor battlelog da kaç kere repair yaptım şu c++2012 2005 falan onlarda yüklü açılmıyor sürekli aynı hata
    Hatada ne diyor?
    c++2012 2005 Onları silin tekrar repair yapın origin yükler onları düzelir. aynı sorun bende de vardı böyle hallettim

Please repair game and try Diye devam ediyor hocam

Hocam zaten sabah dying light i yuklerken hepsini repair ettim yinede tam olarak hangilerini yapicam yardim eder misiniz?
    Zahmet olmazsa linklerini de koyabilir misiniz? Repair game dedim 2 kere bir sey indi installing dedi ama aynı hata

Origin settings kısmında enable in game önündeki tiki kaldırıp dener misiniz hocam?

• oyunu orjinal oynamıyorken hangi dosyalarını değiştirdiysen onları sil sonra onar de. mesela ilk iş bf4.exe yi silerek başlayabilirsin , sonra diğerlerini.
    c++2012 2010 2008 2005 bunları promram ekle kaldırdan sil. Sonra repair yap sorun çözülecek. Neden link istiyorsunuz ne gerek var. Bu kadar basit işlemi yapmak zor mu yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 29 Ocak 2015; 12:28:05 >
    Adlarinizi vermeniz yeter di hocam sagolun yapip yazarim buraya

Deneyecegim su an evde degilim hocam aksama dogru yazarim sagolun

• ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Valla bi update yapmıştım heralde onu zaten origin 3.5gb update indirdi

Exeleri silcem bir de birkac dll heralde gözüme carpanlari sileyim hocam sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.