Şimdi Ara

Bf4 Açık beta ve Kapalı beta ne zaman?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bf4 kapalı beta giricez zaten fakat eylül'ün başında açık beta var dediler hatta gamescom'da açıkladılar ekim'in başında kapalı beta olucak onu biliyoruz zaten fakat açık beta ne zaman henüz yapmadılar çünkü?

• 24 eylül açık.
  • 1 ekim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

24 eylül açık.

hocam kesinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

1 ekim

hocam 1 ekim kapalı beta açık beta ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

1 ekim

hocam 1 ekim kapalı beta açık beta ne zaman?

Acik betayi bilmiyorum fakat daha gec olur

• Açık beta mantıken kapalı betadan daha geç olması gerek.Sonuçta beta için para verip Deluxe veya Premium alanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 9 Eylül 2013; 15:54:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Açık beta mantıken kapalı betadan daha geç olması gerek.Sonuçta beta için para verip Deluxe veya Premium alanlar var.

hocam kapalı betaya giricem zaten fakat açık betanın daha erken yapılacağını söylediler ama mantıken doğru ilkönce prestijli olanlar bf4'ü görmeli
  • kapalı beta 1 ekimde başlıyor açık betada 3 gün sonrasında başlıyor bknz :http://www.battlefield.com/battlefield-4/faq/beta
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

kapalı beta 1 ekimde başlıyor açık betada 3 gün sonrasında başlıyor bknz :http://www.battlefield.com/battlefield-4/faq/beta

Şirketten bağlantıya giremiyorum ama eğer doğruysa önceden haberim olsaydı 70 tl ye gidip düz BF4 alırdım..
  • KoMiKaZe kullanıcısına yanıt
    bencede öyle daha mantıklı olurdu ki ben daha almadım öyle almayı düşünüyorum ea burda çok saçmalamış yok medal of honor alırsanız kapalı betaya erkenden girceksiniz yok bf 3 premium alırsanız kapalı betaya önceden girceksiniz yok bunları almadınız mı bf4 delux aldın mı kapalı betaya erken giriceksiniz sanki açık beta ile arasında ay veya bi kaç hafta olcakmış hissine soktu insanları ama meğerse arasında ki fark 3 günmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Açık beta mantıken kapalı betadan daha geç olması gerek.Sonuçta beta için para verip Deluxe veya Premium alanlar var.

Bende deluxe var yani deluxe edition oyun + paket mi oluyor yoksa betasi mi ?

• Ekimin başında olan kapalı beta sanırsam,açık da ekimin 10 u civarı olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

Ekimin başında olan kapalı beta sanırsam,açık da ekimin 10 u civarı olur bence

açık ve kapalı betanın farkı nedir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

quote:

Orijinalden alıntı: Çok Önemli Birisi

Ekimin başında olan kapalı beta sanırsam,açık da ekimin 10 u civarı olur bence

açık ve kapalı betanın farkı nedir arkadaşlar

Acik betaya herkez girer,kapali betaya sadecene belirli kullanicilar girer.Bf 4 un kapali betasi ile acik betasi arasinda 3 gun fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

kapalı beta 1 ekimde başlıyor açık betada 3 gün sonrasında başlıyor bknz :http://www.battlefield.com/battlefield-4/faq/beta

3 gün sonra olduğunu belirten yazı nerede? Sayfayı inceledim ama "açık ile kapalı beta arasında şu kadar gün vardır" diye bir ibare görmedim?
  • KoMiKaZe kullanıcısına yanıt
    anaa kaldırmışlar o yazıyı GET EARLY ACCESS yazısının altında ki açıklamada yazıyordu 3 days mays ama gitmiş
  • Umarım hatalarını geçte olsa farketmişlerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.