Şimdi Ara

BF4 AÇIK BETA SONUNDA !!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

niyeyse ben beğenmedim oyunu.başta güzel gibi geldi ama sonradan oynanabilirliğin çok hantal olduğunu hissettim.yada bana öyle geldi.belki ilerleyen zamanda alışırım ama şimdiki izlenimim - yönde.
    tankla adam öldürmek çok zorlaşmış hemde saçma olmuş.adamın hemen yanıbaşına kocaman tank mermisini atıyorsun adam sana ölmedim kiii ölmedim kii diye el sallıyor.ama tankla heli indirmekte bir o kadar kolaylaşmış.yani size yaklaştığında ıskalama oranınız oldukça düşük.(çok acemi değilseniz) sanıım heli bf3 e nazaran daha yavaş hareket ettiği için adeta gel beni vur diyor. (fazla alçalmayın heliyle :)) sniper olayı daha iyi diyebilirim ama yine bf3 deki gibi adamın hemen yanıbaşından sniper ile vurduğum halde ölmedi.buda ayrı bir saçmalık.bilmem kaç mm lik sniper silahı 1 metreden adamı öldürmüyor !! (bf3 klasiği) heliyi 1 kez aldım manevra kabiliyeti bf3 e nazaran az biraz daha zor.bahsettiğim gibi biraz da yavaş.diğer özellikler aynı.bir kere jetski ye bindim biraz gta yı anımsattı zevkli olmuş jetski olayı.Su..Ne crysis ne şu ne bu..Grafik olarak en çok hoşuna giden şey o denizin gerçekçiliği oldu.gerçekten muazzam olmuş.Yüzerken sizi gören bir düşman olduğunda derine dalabiliyorsunuz .bu da gerçekçilik adına olması gereken bir yapıda olmuş. gelelim minimap olayına.tam bir rezalet.harita değil arap çorbası ne ararsan var ama hiç bir şey belli değil.adam yanıbaşınıza gelse haritadan gördüğünüz halde nerde olduğunu kestiremiyorsunuz.Spotlanan adamları kocaman bir ok ile gösterip, etraftaki binaları, çevreyi detaysız ve küçücük çizimlerle gösterirsen ortaya böyle anlamsız bir map çıkıyor demek ki . . .bana kalırsa oyunun en rezil kısmı dediğim gibi map olayı.
    ama herşeyden önemlisi tabiki oynanabilirlik seviyesi..
    sanki adamınızı tutan zorlayan bir şey varmış gibi hissettim.freni sıkan bisiklet gibi zorla hareket ediyor sanki.bu yüzden daha ağır daha hantal bir oyunmuş gibi geldi bana oyun hakkındaki kendi düşüncelerim bunlar kimisinin hoşuna gitmiştir illaki.dediğim gibi keşke oynanabilirlik açısından biraz daha seri, biraz daha agresif bir yapıya sahip olsaydı.oyun biraz da cod benzeri olmuş..her an her yerden kafanıza arsız bir mermi geldi gelecekmiş gibi hissediyorsunuz ve bu his size taktik ruhunu unutturuyor.o yıkalan binanın asansör olayı da çok saçma bence.asansöre bin yukarı cık.kapı açılsın güm..kapının önünde sizi ordu bekliyor ve bu üzgünüm ama hep aynı şekilde devam eder gibi..halbuki ne kadar acziyet dolu.50 kişi asansörden 2 kişi yukarı çıksın da öldüreyim diye takla üstüne takla atıyor..sanki half life oynuyoruz..oynadığımız harita sangay haritası.ortalık toz duman bina yıkılıyor filan.etrafta oldukca yogun bir toz bulutu var.tamam güzel bir efekt ve atmosfere canlılık katıyor ama bence fazla abartılms.50 metre öteden size doğru koşan bir adamı görmenize engel olacak kadar buğulu bir ortam olmuş.q ile spotladığınız adamı dahi o toz efektinin içinde ulu orta yerde kaybedebilirsiniz..kısacası atmosfere katkıda bulunayım derken toz olayini fazlasıyla abartmışlar.daha yazacak cok sey var ama şimdilik benden bu kadar.dediğim gibi bunlar sadece benim düşüncelerim.beğenen arkadaşlara saygı duyarım.

peki bütün bunlara rağmen oyunu alacak mıyım?
    henüz bilmiyorum.10 gün daha beta izlenimlerine devam..

+1 ama herşeyden önemlisi tabiki oynanabilirlik seviyesi..
    sanki adamınızı tutan zorlayan bir şey varmış gibi hissettim.freni sıkan bisiklet gibi zorla hareket ediyor sanki.bu yüzden daha ağır daha hantal bir oyunmuş gibi geldi bana oyun hakkındaki kendi düşüncelerim bunlar kimisinin hoşuna gitmiştir illaki.dediğim gibi keşke oynanabilirlik açısından biraz daha seri, biraz daha agresif bir yapıya sahip olsaydı.oyun

bencede bf3 e oranla bile oynanış yapısı epey hantallaşmış oyunun, bilmiyorım bakalım inş patch le felan düzeltirler diycem ilerde fakat.. oynanışy apısı değişmez sanırım bu saatten sonra.. belkide gerçekçiliği artırma anlamında böyle bişiy yapmışta olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 5 Ekim 2013; 9:42:14 >

• Adamların kagnı gibi gittiği doğru.koşması ile yürümesi arasında fark yok gibi...sıkı bir MOHWarfighter Multi oyuncusuyum.kıyaslamayı bu oyuna göre yapıyorum.bf3 multi hiç oynamadım o yuzden kıyaslayamıyorum ne yazık ki.
    Umarım full sürümü fiyasko olmaz.yanarım 180tl ye ön sipariş verdiğime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 5 Ekim 2013; 10:55:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç dakikadır deniyorum hiçbir servera bağlanamıyorum kafayı yiyeceğim.
  • arkadaşlar selam bu gun oyuna girdim bf4 e benım karakter sadece silahi saga dogru cevırıyo bi düzeltemediömm ya :) du n gece birşey yoktu mausu çıkardım şimdi gene dönmesi durmadı nasıl düzelteceğim bunu bilenler yorum atabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.