Şimdi Ara

BF3 te görüntünün bozulması yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bf 3 ü çıktığından beri oynuyorum arada okul ve askerlik nedeniyle bıraktığım oldu fakat şu an her gün oynuyorum desem yeridir. 2-3 ay önce ekran kartımı değiştirdim. Asus hd5770 ten Sapphire r9 270x vapor a geçiş yaptım. O zamandan beri oyunda bazı görüntü bozulmaları yaşıyorum. Videoyu izlerseniz göreceksiniz. Oyunu tekrar yüklemeyi denemedim ama originden onarma yaptırdım. Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Sistem: i7 750 stok
    r9 270x
    8 gb ram
    1 tb wd hdd
    gigabyte p55-us3l
    coolermaster tpc 612
    ocz 750w psu
    vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrider -- 5 Nisan 2015; 16:27:25 >

• blackrider kullanıcısına yanıt
    Sendeki sorun Artifact, yani ekran kartı ramlerinin aşırı ısınmasından dolayı oluyor. Arada bir bende de oluyor. Kasa içi havalandırmanın iyi olması lazım işlemcine stok fan kullanma 70 - 100 TL arası bir cpu soğutucu al.
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    dostum yukarda yazmıştım işlemcide coolermaster tpc 612 soğutucu var ordaki stok overclocksuz manasında :)) yeni fark ettim anlam bozukluğunu

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-tpc-77511501155115613662011am2am3fm1fm2-islemci-sogutucu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrider -- 5 Nisan 2015; 18:58:27 >
    Ben yanlış anlamışım soğutucunuz güzelmiş. Bende cooler master evo 212 var. Dediğim gibi sendeki görüntüdeki bozulma sadece bazı oyunlarda olur. O oyunlarda ekran kartını zorlayan oyunlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

Ben yanlış anlamışım soğutucunuz güzelmiş. Bende cooler master evo 212 var. Dediğim gibi sendeki görüntüdeki bozulma sadece bazı oyunlarda olur. O oyunlarda ekran kartını zorlayan oyunlardır.

Ben anlamadigim hd5770 varken bu sorunlar yoktu kaç senelik kart ozellikleri en dusuge cekip de denedım yıne oluyor

Ozaman ekran kartını çıkarıp soğutucu kısmının tam oturup oturmadığına bak vidaları gevşemiş olabilir.

Ekran kartinin sogutucusunun mu yoksa cpu mu? Msi afterburnera baktim bosta 29 derecede ekran karti. Oyunda kontrol etmedim. Eger ekran kartinin sogutucuyla ilgili ise garantiye veririm

Ekran kartının soğutucusuna bak. Bazı kartlarda üretim sonunda soğutucu tam oturmamış olabiliyor. Garantiye göndermeniz birşeyi değiştirmez, onlar karttan görüntü geliyorsa fazla uğraşmazlar . Kartı oyunlarda test etmiyorlar. Sorunsuz deyip tekrar size gönderirler. Boşuna uğraşmayın. Bu sorun Nvidia ve AMD ekran kartlarının çoğunda var.

Hmm anladım bir bakiyim sogutucuya ama garantiden cikmasinida istemiyorum neyse dostum cok tesekkur ederim cevaplarin icin

Rica ederim, önemli değil. Garantiden çıkmaz merak etme ama kontrol ederken karta zarar verme. Sadece soğutucuyu tutan vidalar gevşek mi değil mi ona bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.