Şimdi Ara

BF3 Oyun Yedeğini Çalıştıramıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden format attığım zaman bf3 dosyasının yedeğini almıştım aynen geri attığımda formattan sonra sorunsuz çalışmıştı.bf3 dosyasını orgin games'in içine attım formattan sonra attım .Orgin ekranına gelip installa bastıgım zaman oyunu gördü.Bugün çıkan patch biraz sorun çıkardı.Altta solda update avaible diyor bastığım zaman Waiting for you to finish the installation... yazıyor sorunda bu zaten.Oyunu gördü ama neden hala yükleme bitmesini bekliyor yazıyor anlamadım bu yüzden update'i yapamıyorum ve oyuna giremiyorum.Aklınıza gelen bir fikir varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• Origin'de oyunun altında PREPARING diyorsa bir 15-30 dakika falan bekle oyunun dosyalarını kontrol ediyor ve epey uzun sürüyor durum çubuğundaki 1 active install yazısına tıklayarak kaçta kaçının bittiğini GB bazında görebilirsin. Dosya kontrolü bittikten sonra update başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Origin'de oyunun altında PREPARING diyorsa bir 15-30 dakika falan bekle oyunun dosyalarını kontrol ediyor ve epey uzun sürüyor durum çubuğundaki 1 active install yazısına tıklayarak kaçta kaçının bittiğini GB bazında görebilirsin. Dosya kontrolü bittikten sonra update başlayacak.

yok dostum o bitti tamamlandı dedi.onluk bi sorun yok
  • Bence origin games'in içinden Battlefield 3 klasörünü sil tekrar yedeklediğin yerden at ve güncellemeleri yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.