Şimdi Ara

BF3 Battlelog log in sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu alıp origin hesabından redeem coupon şekliyle aktif ettim fakat battleloga girmek istediğimde bana girmek istiyorsanız Bf3 satın alın diyor.
    Belli bir zaman mı var aktif etmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: winfast07

Oyunu alıp origin hesabından redeem coupon şekliyle aktif ettim fakat battleloga girmek istediğimde bana girmek istiyorsanız Bf3 satın alın diyor.

Anında olmaz biraz bekle.
  • quote:

Oyunu alıp origin hesabından redeem coupon şekliyle aktif ettim fakat battleloga girmek istediğimde bana girmek istiyorsanız Bf3 satın alın diyor.

Dostum öncelikle aramıza hoşgeldin. Aynı sorun bende de baş gösterdiğinde korkmuştum acaba hesabım çalındı mi diye. Önce mozilla da denedim sorun devam etti ardından internet explorer da denedim halen devam ediyordu. Tek çare google chrome kalmıştı onu denedim ve sorunsuz bir şekilde login oldum ;) farklı tarayıcıdan açmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Dostum öncelikle aramıza hoşgeldin. Aynı sorun bende de baş gösterdiğinde korkmuştum acaba hesabım çalındı mi diye. Önce mozilla da denedim sorun devam etti ardından internet explorer da denedim halen devam ediyordu. Tek çare google chrome kalmıştı onu denedim ve sorunsuz bir şekilde login oldum ;) farklı tarayıcıdan açmayı dene

operada bile denedim öyle bile açmadı :D
    Ben oyunu arkadaşdan kopyalayarak almıştım download yapmayayım diye.Birde originden indirip deneyelim bakalım.
    Fifa 12 de originden indirmeden bağlantı kurmuyordu belki bu da öyledir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.