Bildirim
BF3 B2K >> Premium yapmak istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Battlefield 3 premium alacaksın dediğin gibi dostum.
Buradan Alabilirsiniz -
Peki oynadığım o kadar süre ve kazandığım silah vs vs ne olacak onlar duracak mı? -
Şuan ki oyununuzun üstüne 3 paket gelecek sadece hiç bir değişiklik olmayacak. -
Bendeki paketin dili Rusça, satıl aldığımda ENG olacak mı yoks yine Rusça mı olacak?
CEvapların için teşekkürler hocam -
Dil değişmiyor onu yine normal yöntemle ingilizce yapacaksınız. -
Oyunun dil dosyası nasıl kayıtlıysa dil yine öyle kalıyor. bunu kendin manuel olarak yamalayıp ingilizce olarak oynuyorsun. Originden premium aktivasyon kodunu girip premiuma yükseltebilirsin. kayıtların saklı kalıyor farklı bir hesap açıp kullanmadığın sürece... -
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCold Killah
Buradan Alabilirsiniz
Verdiğin linkteki ürün ellerinde yok galiba başka nerden alabilirim ucuz yollu -
quote:
Orijinalden alıntı: byi
quote:
Buradan Alabilirsiniz
Verdiğin linkteki ürün ellerinde yok galiba başka nerden alabilirim ucuz yollu
Yine aynı arkadaş gittigidiyor dan halledebilirsin.Kendiden 5 kere key aldım gecenin 2 sinde bile 2dk içinde gönderdi keyi.
Tıkla
-
quote:
quote:
quote:
Buradan Alabilirsiniz
Yine aynı arkadaş gittigidiyor dan halledebilirsin.Kendiden 5 kere key aldım gecenin 2 sinde bile 2dk içinde gönderdi keyi.
Tıkla
GG sipariş verdim bakalım ne zaman elime geçecek
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Buradan Alabilirsiniz
Tıkla
GG sipariş verdim bakalım ne zaman elime geçecek
Hayırlı olsun bir sorun çıkmaz umarım.
-
Kodu girdim ve Dosyaları indirmeye başladı lakin ben anca yarın oynamaya başlayabilirim :( -
Ben de aynı yerden aynısını aldım. GG iyi bir sistem oturtmuş. 3D Secure var. Bankaya bağlanıyor ve SMS onayı yaptırıyor. Sağolsun satıcı arkadaş da iyi. Dürüst, temiz, hızlı iş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X