Şimdi Ara

BF3 AS-VAL cılar içeri. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dalyarka

As val+ extended mag= Rape. Bu silahın ufak incelikleri var. Öncelikle hareket halindeyken düşmana seri ateş etmeyin. Mermiler çok yayılır etrafa. Hareketsizken mermilerin yayılması 0'dır. Nereye atsan oraya gider yani mermi. Recoil ortalama zaten. Yakın mesafede karşıda aek veya famas yoksa banko kazanırsın zaten. Uzak mesafeden kısa kısa atışlar yapınca çok rahat alıyorsun. Silah zaten kendinden susturuculu. Yani minimapta gözükmüyorsun. Bu silah kullanmasını bilenler için ölümcül; nooblar için su tabancasından farksız. Minimum hasarı 18. Bir pdw için çok yüksek. Kısaca bu silah all around yani çok yönlü bir silah. Her haritaya gider. Engineer oynayalara tavsiye ederim en çok. Bütün karbinelerden daha iyi bence.

bu söylediklerin BF3 için geçerli BF4 de gördük ne halt olduğunu silahın.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

As val+ extended mag= Rape. Bu silahın ufak incelikleri var. Öncelikle hareket halindeyken düşmana seri ateş etmeyin. Mermiler çok yayılır etrafa. Hareketsizken mermilerin yayılması 0'dır. Nereye atsan oraya gider yani mermi. Recoil ortalama zaten. Yakın mesafede karşıda aek veya famas yoksa banko kazanırsın zaten. Uzak mesafeden kısa kısa atışlar yapınca çok rahat alıyorsun. Silah zaten kendinden susturuculu. Yani minimapta gözükmüyorsun. Bu silah kullanmasını bilenler için ölümcül; nooblar için su tabancasından farksız. Minimum hasarı 18. Bir pdw için çok yüksek. Kısaca bu silah all around yani çok yönlü bir silah. Her haritaya gider. Engineer oynayalara tavsiye ederim en çok. Bütün karbinelerden daha iyi bence.

bu söylediklerin BF3 için geçerli BF4 de gördük ne halt olduğunu silahın.

Bf3 için konuştum zaten. Bu silah varken karabina kullananı hiç anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mtar ve acwryide alanazsın as-val ile bence

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Mtar ve acwryide alanazsın as-val ile bence

Mtar uzak mesafedde berbat ve minumum damage 14. Yarışamaz bile. Acwr ile max damageler aynı ama min damage as val'ın 18. Acwr 16. ACWR 850 RPM. Asval 900 rpm. Her türlü as val alır bence. Çoğu pro engineer takılrıken as val alıyor eline.
  • bf3 ün bulldog u bence as val
  • Mtarun max damagei 25 as valın 20 yakın mesafe mtar alır

• quote:

Mtarun max damagei 25 as valın 20 yakın mesafe mtar alır

Alır zaten. Uzak mesafe için konuşmuştum. Ziba, canal'da her türlü mtar akar.

• quote:

quote:

Mtarun max damagei 25 as valın 20 yakın mesafe mtar alır

Alır zaten. Uzak mesafe için konuşmuştum. Ziba, canal'da her türlü mtar akar.

Uzak mesafede zaten yetenek on plana çıkıyor mtara heavy barrel takılarak uzak mesafede daha iyi oynanabilir belki

• Dostum sistemine güveniyorsan as-vala alıştıktan sonra teketekte zor ölürsün tam bir katliam makinesi tek şarjörde 3 kişiyi indirdiğimi bilirim grand bazaarda
  • AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    reis sistemi işimi görüyor 35-50 fps alıyorum yetiyor,ama ttnete güvenmiyorum ne olduysa şu son 2 aydır sürekli bi lag var her online oyun için geçerli bi düzeltmedi ....ler
  • Mesela benim bilgisayar da kasmıyor ama böyle anlık takılmalar anlarsın ya takılan ve takılmayan bilgisayarlara bakınca rahatlıkla ayırt edebilirsin fakat oynamaya gelince ikisi de kasmaz . Senin sistemin eğer bu anlık kasıntı yapmayanlardansa as-vala rahatlıkla alışırsın eğer elinden düşürmezsen. Elinden düşürmemek için de Grand Bazaar , Operation Metro , Ziba gibi yakın çatışma olan haritaları tercih et ki silahın nasıl teptiğini , kaç saniyede şarjörün bittiğini algılayabilesin ondan sonrası senin yeteneğine kalmış zaten .
  • kablosuz ile kabloluda ping farkı var mı? yabancı serverlarda en düşük 65 alıyorum ping. kablosuzda.
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Bi ara denemiştim kablo ile ping 1 kablosuz 13 olmuştu yarın bida deniycem gene lag olursa arıyıp sovecem artık ttnete başka Bi çare bırakmadılar

• fiber mi kullanıyosunuz ? ping 1 harika bişey.
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Yok reis ne fiberi speedtestinde ping 1 oluyor oyunda 1 olduğunu görmedim kablolu hiç oynamadım gerci ama nasip olursa fiber superonliebeye gecmeyi planlıyorum

• Nerf yemeden önce en iyi silahtı mtar bf4'te . Şuan işe yaramıyor pek , Mpx kullanıyorum gayet iyi alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 22 Ocak 2015; 15:46:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.