Bildirim
bf2 online oynarken oyundan atıyor :S
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
orjinal olmadığı için öyle sanırım.. Ama internetten bir arat çözümü çıkıyor bir ara bakmıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
orjinal olmadığı için öyle sanırım.. Ama internetten bir arat çözümü çıkıyor bir ara bakmıştım
Baktım nette de genelde yaptıklarını denedim olmadı.Orjinal değil ama cd key yazdım sonuçta :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: efege
quote:
orjinal olmadığı için öyle sanırım.. Ama internetten bir arat çözümü çıkıyor bir ara bakmıştım
Baktım nette de genelde yaptıklarını denedim olmadı.Orjinal değil ama cd key yazdım sonuçta :/
O cd key internette dolaşan cd keylerdendir sanırım herkes kullanıyordur onu yani -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: efege
quote:
Baktım nette de genelde yaptıklarını denedim olmadı.Orjinal değil ama cd key yazdım sonuçta :/
O cd key internette dolaşan cd keylerdendir sanırım herkes kullanıyordur onu yani
Herkesin kullanması bir sorun teşkil eder mi ki.Sadece girdiğin serverda o cd keyi kullanan varsa hata veriyor o kadar.
-
oyunu açtıktan görev yöneticisini aç ordan işlemlere git BF2.exeyi bul sağ tıkla benzeşmeyi ayarla de cpu1'İn üzerindeki tiki kaldır birtek cpu0 işaretleyecen öyle yapınca oluyor.Ben öyle yapıyorum -
Gardeş yaptım ama cpu 0 işaretledim tek olmadı
-
Orjinal olması lazım. Zorrentten indirince vs böyle olur. =SOH= karkand 7/24 serverinde dene,bazen 1,5 saat oynadığım oluyor. Oynamak istiyorsan 15 tl ver gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım hiçte orjinal almana gerek yok benimki kopya ve 5 yıldır oynuyorum tek hata yok. öncelikle ekran kartını yenile sistem bilgilerini yazarsan yardımcı olabilirim. -
BF 2 mini image bul deamon tools la aç . Cd keyide kayıt defterin den HKEY LOCAL MACHINE > SOFTWARE > ELECTRONIC ARTS > BATTLEFIELD 2 > ERGC > ORDAKI KODUN BAŞINA x928 ekle ama oyuna girmek istersen mini image ı deamonla her zaman açman lazım 1.0 da böylelikle oynayabilirsin ama bence 15 liraya orjinal al patchleri at hemde rütben ea serverlerine kayıt olur hemde hile pek görmedim punkbuster güncel olduğu için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X