Şimdi Ara

bf 4 icin pc toplama 2500tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaza pc toplayan fakat güzel bi sistem beceremedim.bana bf hardline farcry 4 ac unity gibi oyunları kaldırcak ve beni 3-4 sene rahat idare etcek pc arıyorum. Limit 2500 tl.herkes gibi fiyat ucuz performans yüksek pc ler tercihimdir.amd ve radeon kullanırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece kasa mı olacak, monitör de dahil mi ?
  • rbu1497 R kullanıcısına yanıt
    2500 TL ye al sana uzun Ömürlü sistem :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2495 TL Monitörsüz.

sinerji.gen.tr

LEON-X hocamda bir değerlendirirse iyi olur.

Ayrıca tek modül RAM kullandım çünkü anakart çift slot. Gün gelecek 16 GB Ram istenecek, bir slot şimdilik boş kalsa daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulshizza -- 22 Mart 2015; 12:22:39 >
  • Bulshizza kullanıcısına yanıt
    R9 290 koyucam diye diğer bileşenlerden kısmanın bir manası yok.Ekran Kartı en sık değiştireceğin Parça olacak.

• batuhansuer B kullanıcısına yanıt
    Dimi ayda bir 800 liralık parça değiştiririm ben.

Dostum orda performansa etki eden ve kısılmış bir parça görüyor musun?
  • Bulshizza kullanıcısına yanıt
    Dostum benim koyduğum işlemcinin önü açık :) hadi olmazda yetmediği zaman O.C çekersin :) keyfine bakarsın 4.5 GHz la kullanmak varken neden 3.7 ??? Ayrıca ayda bir değiştireceğin Parça filan demedim.Ekran kartı DİĞER BILEŞENLERE GÖRE en sık değiştireceğin Parça olucak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    kısılmış olan bileşen hangisi? i5-4460 bile yeterliyken i5-4590 koymuş adam. 2500TL ye gayet güzel bir sistem. bu ara herkes yeni modelleri takip edemiyor. 945 anakarttan yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhansuer

Dostum benim koyduğum işlemcinin önü açık :) hadi olmazda yetmediği zaman O.C çekersin :) keyfine bakarsın 4.5 GHz la kullanmak varken neden 3.7 ??? Ayrıca ayda bir değiştireceğin Parça filan demedim.Ekran kartı DİĞER BILEŞENLERE GÖRE en sık değiştireceğin Parça olucak.

Senin mantıktan gidersek i5 2500'ün yaşamaması gerekiyordu
    Şimdi i5 4590'ın önü açık değil yani?

Forumdaki birçok kişinin Pentium, Celeron veya Athlon işlemcisi var. Ben dahil.

Ayrıca eğer süperzengin değilsen zaten R9 290'ı upgrade etmek için en az 3 senen var. Yani aslında şu sistemi oyun için rahatlıkla EN AZ 3 senen var. Ancak ondan sonra ya bu oyunu kaldırır mıki tavırlarına girmeye başlarsın. Oda belki.

Edit: Tek mevzu OC ise G3258, çarpan kili kapalı i7 4790'dan daha mı iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulshizza -- 22 Mart 2015; 15:23:34 >
  • Hocam a dan z ye Her şey dahil olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.