Şimdi Ara

BF 2142 Orjinal serial almak konusunda yorumlarınızı bklyrm.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark.lar Bf 2142 online sitesinden oynamak istiyorum ama okdrda para vericek başka şeylerimde var mesela 5+1 kolon alıcam daha neyse konuyu değiştirmeden sizin görüşleriniz önerileriniz varmı ben bir siteye baktım afgörün önceden verildiyse adreshttp://www.cdkeyburada.com/ acaba gerçekten %100 orjinal olupta online kendi sitesinden regis edilebiliniyormu? Yani kendi serverında rütbe alabiliyormuyuz? Acele yardım lütfen bir an önce almayı düşünüyorum ayrıca pacthlere para veriyormuyuz?

• arkadaşım DNR'larda Battlefield 2 30 lira,internet üzerinden alacaksan 27 lira.Bence gayet mantıklı fiyatlar.Riske girmene gerek yok.Al orjinal oyun başın ağrımasın
    Yani demek istediğim Ya biraz bekle 2142 fiyatı ucuzlar ya da Battlefield 2 al.Zaten çoğu arkadaş Battlefield 2'yi öneriyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D e v r i m -- 15 Aralık 2006; 14:57:06 >
  • Bende düşünüyorum orjinal almayı. Çıktığından beri demosunu multiplayer olarak aynuyorum. Saatlerimi alıyor. Orjinal alsam kimbilir nolur.
    Söylediğin siteye gelince, neyin nesi. Hangi firma bu. Geçmişi varmı. Orjinal dediğin Türkiye ye getiren firmanın dağıttığı cdkeylerdir. Bence hiç bulaşma yakında foyası çıkar bununda. Ben olsam güvenmem. Single player oyunlar 20-30 arası fiyata düşmeden almam. Ama multiplayerların ömrü uzun kıy parana al derim. Bu benim düşüncem. Bende alıcam. Ama bir şey daha söyliyim. John Carmackın yaptığı quake efsanesini yapan adam Quake de onu yenene ferrarisini veriyor. Neyse işte bu adamın, Batlefield türü bir oyunu geliyor. Oda mlutiplayer. Enemy terrorıty. Yanlış yazdım. Doğrusunu bulursam yazarım buraya. Ben bu oyunu bekliyorum. Eğer buda internette bedava oynanıyor ise bunu beklemeni tavsiye ederim. Çıkış tarihini bilmiyorum. Daha çok varsa al batlefieldi. Hiç bir şey kaybetmessin. Aktör Robie Williams bile bu oyunu deli gibi oymuyomuş. Belki karşı karşıya gelirsiniz oynarken. Kal sağlıcakla...

• ARk. çok saolun hiç yoktan kafamda fikirler belirghinleşti bu arada ping çok yüksek bu battllefield 2de onu nsl halldebilirim?
  • bosver BF2 i gel Battlefield 2142 e cok süper bi oyun

tam takim oyunu
  • ya hjm 2142 bana bf2 deki havayı vermedi açıkçası. Bf2 nin janjanlısı
  • takim oyunu seviyorsan yada cok imkanli bi oyun istiyorsan fazla yürümeyi sevmiyorsan bence BF2142
    Türk sunucusuda var nasilolsa

+ lari ve - leri saysam heralde BF2142 kazanir cünkü tek eksigi belki UCAK olmamasi ama UCAK/Heli karisimi birsey var süper yani

BF2 yükledim ve 2 ay süre bi BF2142 deneme yaptim

kaynak

quote:

oyuna girdim herangi bi server

oyun cok yavas ya BF2142 hic benzemiyor arabalar sanki yerinden kipirdamiyor
    operation clean sweep vardi sonra karkand oynadim
    mouse ayarlari yapmam gerek falan filan joystick ama oynun yinede
    can SIKICI eski sanki battlefield vietnam oynuyorum, BF2 ciktig zaman bile bana futuristik gelmist Vietnamdan sonra
    simdi tam tersi oldu

vallah taktik falan yok herkez bi yere kosuyor gercekten EGO Shooter tadi verdi BF2142 okdarar cok imkanlar varki ve sadece puan kasmak ve birbirini gecmek ön pilana gecmis sevk diye birsey yok... sadece adam vurmak ve bayrak cekmek taktiksel anlamda benden bi sifir
    neyse dedigim gibi arada bi gelirm Commander olarak
    eski günler ve arkadaslarim icin G3ü özlemisim vallah

KaraKand Comander 133Puan aldim ciktim olay budur
    arti atarken gec düstügünü unutmusum ilk atisimda
    ortalik Cheatcilerle kayniyormus muhabbetlerde onuda ögrendim yuhh
    hata o Serverde bile vardi
    köseyi dönmeden adam senin orda oldugunu görüyor sonra gittim iste komander oldum kafami dinledim....APC kullanirken aliskanlik olmus bf2142 korumalari acioyrum ama yok tabi hehe sadace sis bombasi var :D

gercekten modasi gecmis bi oyun ben hic oynamadim bf2'yi bf2142 cikali ondan bana öyle gelebilr ama aradaki farki herkez farkeder... kosuyorum kosuyorum bi yere varamiyorum spawn noktasi olmamasi büyük bir kayip hehe
    TITAN cok yasasin TITAN hehe

ozamanin oyunu güzel oyun simdiki devire yaksmiyor BF2142 cok futuristic diyenler bi oynasinlar 1ay ara vermeden bf2 acmadan bf2 iste ozaman fark belli olur .... ön yargili olanlar da yaniliyor EFES forumda bana simdi yeni yeni hak verenlerde oldu

zitat: KaraKaplan_TR sonuna kadar hakliymis (dediler ben demiyorum hehe)

BF1422 de göürsmek üzere

quote:

saygilar Kaplan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hjm tamam da silahlar fln helicopterler unlock bütün silahlara baktım fln oynadım bf2 nin yeri ayrı bnm demek istediğim o robotu kullanmak yerine tank kullanmayı yeğlerim. Bana göre gelecekle alakalı film olsun oyun olsun %65 soğuk gelio bilmem anlatabildimmi yada bn bir takım şeyler bekledim bulamadim özellikle o robotumsu şey ne biliyim hiç beklediğim gibi değildi. Silahlarda güzel grafikde ama bana itici gelen bişeyler var oyunda bazı arklarda katılıcaktır oyun oynanmıcak gibi değil ama oynayasım gelmiyor. Aslında bf2dede rpg görmek istedi o antitankın yerine...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.