Şimdi Ara

Beynim çalışmayı reddediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mal gibi değişik bir moda girdim karşımdaki anlatıyor anlatıyor hiçbirşey anlamıyorum veya evden çıkarken anahtarı unutuyorum, para almayı unutuyorum günleri karıştırıyorum 24 saat uykum var sarhoş gibiyim multitasking yeteneğimi kaybettim. Kafam durdu 22+13 gibi küçük işlemleri yapmam bile 5-6 saniyemi alıyor her işimde birşeyi eksik yapıyorum ondan sonra uğraş dur
    Böyle birşey yaşayan varmı daha önce nasıl kurtulurum bu halimden psiikoloğa falanmı gitsem?
    7-8 aydır dahada kötüye gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 25 Haziran 2013; 1:21:07 >

• Tatile ihtiyacın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtyDingy -- 25 Haziran 2013; 1:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDingy

Tatile ihtiyacın var

böyle tatile herkesin ihtiyacı var zaten de..
    az uyu abicim. olmadı işe gir
  • Cevap nick de saklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kendine takıntı yapıyorsun ve bu takıntıların ucu bucağı yok "daha da kötüye gidiyorum" demek yerine bunları umursama normal yaşantına devam et kendine iyi olduğunu söyle iyi olduğunu hissetmeye çalış . bu şey bana da oluyordu örneğin bir soruya baktığım an cevabı buluyordum ama gereksiz yere hangi yolla çözdügümü bulmaya çalışıyordum kafamda imgelemeye çalışıyordum ve bunun gibi bir çok şey oluyordu.kafana takmamalısın bu durumu çok fazla dusunuyorsun büyük ihtimalle. beynini bu kadar yormamanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santacalculus06 -- 25 Haziran 2013; 1:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbb_mf

Cevap nick de saklı

şakirtin mazotu çaydır unutmayın
  • brain32'yi sil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çabalamayı reddediyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Namaz kıl 2 Kur'an oku geçer kardeş kalk bi abdest al

• Az yap.
  • Kötüye gidiyorum derken demek istediğim önceden başladı hafif hafif bu aralarda sınav yaklaştıkça iyice kötü oldum demek istedim
    @kbb_mf
    çay zaten içiyorum hergün en az 2-3 su bardağı
    küçük bardakta çabuk bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

Kötüye gidiyorum derken demek istediğim önceden başladı hafif hafif bu aralarda sınav yaklaştıkça iyice kötü oldum demek istedim
    @kbb_mf

Hocam kupa falan yokmu

• sebebi troid bezinin az ve ya çok çalışması olabilir bir doktora görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baranozt

quote:

Orijinalden alıntı: çay

Kötüye gidiyorum derken demek istediğim önceden başladı hafif hafif bu aralarda sınav yaklaştıkça iyice kötü oldum demek istedim
    @kbb_mf

Hocam kupa falan yokmu

su bardağı dediğim büyük bira bardakları evdeki en büyük bardaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 25 Haziran 2013; 2:03:43 >

•  Beynim çalışmayı reddediyor.
  • Format çek. Virüs vardır.

• çok oyun oynamaktan olabilir. fps oyunlar beyni hızlı çalışmaya zorladığından dikkat kaybına yol açıyor. aynısı bende de var.
  • Beyin.dll çalışmayı durdurdu.
  • aynen
    cmd ipconfig yazıyorum beynime
    reddedildi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 25 Haziran 2013; 17:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

çok oyun oynamaktan olabilir. fps oyunlar beyni hızlı çalışmaya zorladığından dikkat kaybına yol açıyor. aynısı bende de var.

Fps çok az oynuyorum sınavlar bittiği için günde en fazla 4-5 maç LOL birkaç tanede world of tanks maçı oynuyorum birde nba 2k13

• quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

çok oyun oynamaktan olabilir. fps oyunlar beyni hızlı çalışmaya zorladığından dikkat kaybına yol açıyor. aynısı bende de var.

Tam aksine bilgisayar oyunlarının, fpsde dahil algı, dikkat arttırdığına dair bir uzmanın videosunu izlemiştim. Hatta bu forumda paylaşılmıştı. İncelemelerden bilgisayar oyunu oynayanların diğer deneklere göre daha dikkatli, daha seçici olduğunu ortaya koyuyordu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.