Şimdi Ara

BEYNELMİLEL Filmine Giden Yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzlenmeye değer,sinemadan çıktından sonra iyi ki izlemişim diyebileceğimiz çok güzel bir türk filmi.Hem komik hem de trajikomik sahnelerle süslenmiş başarılı bir yapım.Özgü Namal mükemmel oynamış.Son zamanlarda izlenebilecek türk filmlerindendir.Hiç şüpheniz olmasın bence..Bu arada Filmin posterini bulamadım.İmdb'de bile yok.Filmi izleyen ya da izlemek isteyenler yorumlarını yazsınlar.

• ben de gittim filme. gerçekten son zamanlarda yapılan en başarılı Türk filmi diyebilirim. sürekli bi yoğunluk var filmde. son zamanlarda darbe günlerinin canlandırıldığı filmlerden çok farklı. özellikle özgü namal ın performansı çok başarılı. umarım izleyenler beğenir. iyi seyirler
  • Beynelmilel filmi hem sinemalarda yeniden gösterime giriyor; hem de FESTİVALLERE gidiyor

İstek üzerine yeniden gösterime girmeye hazırlanan "Beynelmilel" filmi, 21-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Moskova Film Festivali'nde yarışacak.

Bu yıl 29'uncusu düzenlenen festival, geniş film yelpazesinin yanı sıra son yıllarda Hollywood starlarına verdiği onur ödülleriyle de adından söz ettiriyor. Film, nisan ayında, Ankara ve İstanbul film festivallerinde, ardından da Kanada'da düzenlenen 30. Montreal Dünya Film Festivali'nde yarışacak.
  • Özgü namal iyi iş çıkartmıştı

Tarihe ışık tutan etkileyici bir yapım
  • güsel film ..oldukça iyi ..beğendim..umarım şu bahsettiğiniz festivalde de beğenilir..
  • bu filmin müziklerini nerden indirebilirim ?
  • Sonunda arşive aldım.Torrent'te düşmüş arkadaşlar..(torrentturk.com)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.