Şimdi Ara

Beylikdüzü Yüzme Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Site adresi :

Beylikdüzü Yüzme Kursubeylikdüzü yüzme kursu
    Beylikdüzü Yüzme Kursu - Ulus Spor Akademi
    https://beylikduzuyuzme.com

Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Yüzme Kursu

Beylikdüzü Yüzme Kursu, 4-16 yaş arası çocuklara özel yüzme eğitimleri sunan profesyonel bir kurstur. Yüzme, çocukların fiziksel gelişimini desteklerken, özgüvenlerini artırmalarına ve su korkusunu yenmelerine yardımcı olur. Beylikdüzü yüzme okulu olarak, çocukların seviyelerine uygun, eğlenceli ve güvenli bir öğrenme ortamı sunuyoruz.

🏊 Eğitim İçeriğimiz:

• Suya adaptasyon ve temel yüzme teknikleri
    • Serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stillerinde eğitim
    • Nefes kontrolü ve su güvenliği uygulamaları
    • Çocuklara özel eğlenceli aktiviteler ve oyunlarla desteklenen eğitim

Beylikdüzü Gürpınar yüzme kursu alternatifleri arasında modern tesisleri ve deneyimli eğitmenleriyle öne çıkıyoruz.

✔ Küçük gruplarla birebir ilgi sağlayarak, çocukların hızlı ilerlemesini hedefliyoruz.

Beylikdüzü yüzme dersi ile çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

📌 Adres: Büyükşehir, Leylak Sk. 16 A, 34520 Beylikdüzü Osb/İstanbul

📞 Telefon: 0542 430 00 99

🌐 Detaylı bilgi ve kayıt için: beylikduzuyuzme.com

Beylikdüzü Yüzme Okulu – Çocuklar İçin Güvenli ve Eğlenceli Yüzme Eğitimi

Beylikdüzü’nde çocuklar için yüzme eğitimi veren Beylikdüzü Yüzme Kursu, suya güvenli bir şekilde adapte olmalarını ve temel yüzme tekniklerini öğrenmelerini sağlar. Beylikdüzü yüzme kursu çocuk programlarımız, her yaş grubunun seviyesine uygun olarak hazırlanmıştır.

🔹 Neden Beylikdüzü Yüzme Kursu?

Deneyimli Eğitmenler: Uzman antrenörlerimiz çocukların suyla güvenli bir şekilde tanışmasını sağlar.

Modern Havuzlar: Hijyenik ve güvenli havuzlarımızda sağlıklı bir eğitim sunuyoruz.

Eğlenceli ve Etkili Eğitim: Yüzme eğitimini çocuklar için eğlenceli hale getiriyoruz.

Esnek Ders Saatleri: Hafta içi ve hafta sonu ders seçenekleriyle her aileye uygun programlar sunuyoruz.

Beylikdüzü yüzme okulu olarak çocukların suya olan güvenini artırarak, en iyi eğitimi almalarını sağlıyoruz. Beykent yüzme kursu veya diğer alternatiflere kıyasla uzman eğitmenlerimiz ve özel eğitim metodlarımız ile fark yaratıyoruz.

Çocuklar için en iyi yüzme eğitimini sunan Beylikdüzü Yüzme Kursu, 4-16 yaş grubu için özel programlar hazırlayarak suya güvenle alışmalarını sağlıyor.

Beylikdüzü yüzme kursu çocuk programlarıyla su korkusunu yenme ve temel teknikleri öğrenme

Beylikdüzü yüzme okulu ile eğlenceli oyunlarla desteklenen etkili eğitim

✔ Küçük gruplar halinde, bireysel ilgi ile yüzme becerilerini hızla geliştirme

🏊 Derslerimiz:

• Temel yüzme eğitimi ve suya adaptasyon
    • Farklı yüzme stilleri (serbest, sırtüstü, kurbağalama)
    • Nefes kontrolü ve su güvenliği eğitimi
    • Eğlenceli su oyunları ve motivasyon çalışmaları

Beylikdüzü Yüzme Kursu

Beylikdüzü Yüzme Kursu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Cimnastik Kursu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.