Şimdi Ara

Beylikduzu'nu bilenlere sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar . Simdi kisaca sorumu sormadan once bi aciklama yapayim .
    Babam emekli oldu, tazminatini aldi, ve aldigi tazminatin ustune bir miktar daha para koyarak yeni bir ev almak istiyor .

Anadolu yakasindan istememize ragmen hic gonlumuze hitap eden bir ev bulamadik (zaten anadolu yakasini pek bilmeyiz) ve birde beylikduzune baktik . Cok guzel bir daire bulduk . 12 katli binanin 10. kati, otoparki, guvenligi mevcut. Manzarasi cok guzel .
    Gercekten muhtesem bir daire . Fiyati 200 bin TL . Beylikduzu nazim hikmet bulvarinda . Sitenin ismi "cagdas cem kent" sitesi.

1- beylikduzu icin deprem yatagi diyorlar, ayrica zeminin saglam olmadigi soyleniyor.
    2- yine bu bolgede cok fazla pkk yanlısı insanin oldugu soyleniyor .
    3- burda bir dairenin 200 bin etmeyecegi soyleniyor . Dogru mu bilmiyorum .
    4- birde dairenin yeri merkezi bi yermi degil mi bunu merak ediyorum .

4 tane soru icin fikirlerinizi almak istiyorum, cok uzun oldu galiba, kusura bakmayin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beylikduzunu bilen yok heralde .

• bildiklerimi paylaşacagım
    -----

istanbulun dışı denenebilir ama yapılan ulaşım olanakları(toplu taşıma) istanbulun içine dahil edilmeye çalışılan,
    sokakları geniş temiz park sorunu olmayan eskiden yemyeşil olan ama yerleşme sonucunda yeşillik alanın azaldıgı ilçe
    istanbulda güneşden dışarı çıkılmazken orası esiyor
    havuzlu,spor salonlu,asansörlü, arka bahcesınde küçük bir basket sahası ve çoçuk parkı olan 3 blokdan oluşan site nin 5 katını 200 tl ye tutan var
    2.soruna gelirsek oradaki insanlar daha elit geldi bana
  • büyük sitelerde oturanlar elit kesim çünkü daire fiyatları yüksek haliyle sosyal imkanlar çok alışveriş merklezleri açılıyor depreme gelince binaların sağllamlığı firmaya göre değişir ama orda ihlas marmara evleride var depremde birşey olmadı artık tünel kalıp sistem temel atılıyor ama eskiden dere yatağı olan yerleride var kışın kar çok olunca ulaşımı tıkanabiliyor
  • Beylikdüzü ve PKK yanlısı? İşte buna gülerim. Esenyurt desen evet derdim ama Beylikdüzü kesinlikle değil. Sokaklarda apaçiler geziyor arada ama onlarda Esenyurt'tan minibüs ile gelip 3-5 saat sonra gidiyorlar.
  • Peki anladim . Cevaplariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    OSMANİYE nasıl bir yer beyler :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.