Şimdi Ara

Beylikdüzü Fen Bilimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum ben mezuna kaldım ve FEMÖZELİ düşünüyorum istiyorsan sende bir bak ücret biraz külfetli ama sonunda çok yüksek bir hedefi gerçekleştirmiş olacaksın. Fiyatları 10 bin tlye kadar düşüyorlarmış bende bu ay sonu kayıtolacagım kolaygelsin sana.

Ayriyetten ismi lazım olmayan bir tanıdığım fen bilimlerine gitti hemşire olmak istiyordu onu bilem olamadı artık verdikleri eğitimi sen düşün.

Beylikdüzü Final çok kalabalık neredeyse tüm beylikdüzü esenyurt orada
    Beylikdüzü Birey parayı alıyorlar garip bir sistemleri varmış ona uymazsan hiç ilerleme kaydedemiyormuşsun sistemden kasttım sabit bir öğrenci tasarımı gibi.
    Beylikdüzü Sınav varmı yokmu belli değil oraya giden insanlar gidip takılıyorlar ciddi ortam yok.
    Beylikdüzü Kültür Hocaları ve kaynakları kötü ama sınıflar az kişi.

Beylikdüzü Fem ciddi anlamda yarışacagın insanlarda var ortamda var ama ilklerde en iyi sınıfa gitmeye bak yoksa stajyer gibi hocalara denk gelirsin.
    Beylikdüzü Fen bilimleri arkadaşlar zaten açıklıyor bende bir örnek verdim.
    Beylikdüzü Uğur çok sağlam hocaları var sınıflar 20 kişilik kaynak olarak problemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fudutaya -- 2 Temmuz 2014; 22:07:56 >

• Ben Avcılar şubesine gittim , hocaların çoğu Beylikdüzü şubesi ile değişmeliydi bundan dolayı fikir sahibiyim.

Hocalar genel olarak iyi , ilgilenmeleri olsun , ders anlatışları olsun kafanda soru işareti kalmasın.

Konu anlatımlı kitapları yok onun yerine konu konu ince dergi şeklinde fasiküller var . ( Pek iyi denemez çözümlü örnek çok çok az konular detaylı anlatılmamış , konu anlatımlı kitaba ihtiyacın olacaktır. )

1'e 1 etüt ise randevu ile oluyor , Pazar gece 21.00'da internet üzerinden istediğin hocadan randevu alabiliyorsun 10'ar dakikalık ama bazen kalmayabiliyor elini çabuk tutmalısın.

Fiyatı ise ben Avcılara 4,500'e girdim kapıyı 6,000'den açmışlardı Beylikdüzü'de tahminen biraz fazla olur o kadar.

Kısaca maddi açıdan sıkıntı yaşamayacak isen tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege2704

Bu sene ordaydim 7800 ya da 6800 den kapi actilar emin degilim 4700e kayit oldum keske kayit olmasaydim diyorum dersaneler kapaniyormu diye niye bilmiyorum tum hocalar saldi bana gore gayet ilgisizdi para umrumda degil soyle onemli bi senem batti resmen fenciydim seviye olarak 3. Siniftaydim iyi bi anadoludayim son 1 ay dersaneye ugramadan tm calistim tm den tercih yapacagim mat1 ci iyidir ama hizina yetisemeyebilirsin o kadar hizli ve istisnasiz tum hocalar ygs yi yaya yaya anlatir lys de cosarlar iki derste limit biter integral biter mat2 ci yi begeiyorum Geometri hic begenmiyorum kimya derste iyidir ama oda hizli ve koca senede 2-3 ek ders yazdi fizigim iyiydi yemin ediyorum hocayi sevmeme ragmen o kadar anlatimi kotuyduki mf tercih yapamicak olmamin sebebi resmen bi turkceci harika biyolojide ilgili dersane denemeleri ise berbat alakasiz seviyesiz sinava yakin degil ve en en en kotusu etut sistemi pazar 9da sistem acilir 9.05te etut falan kalmamistir iphone un ipadin yoksa etut almak daha da zor onlarda daha rahat ve etutler 10 dk abi 10 dk ben hic etut almiyodum bu rezil durumdan oturu artik alayim dedim olmuyor cozemedigim sorular vs hoca 3. Sorudan sonra sira baskalarinda diyor boyle bir rezillik yok sen etut alana kadar ugras dur iki soru sonra bay bay 7-8 kisi uslu sayilari anlamadik dedik 1 sene boyu anlattiramadik bir daha ve berbat bir mudur ile mudur yardimcisi var butik dersaneye gitsem cidden cok farkli olurdu haa final falan cok farkli midir bana gore degildir ama en azindan daha ucuzdur size tavsiyem asla buraya 5000 tl yatirmayin maddi durumunuz varsa acimayin dersane cok onemli uygun fiyatli butik arayin cunku butik cok onemli hocalar pesinden kosuyor tekrar tekrar anlattirabiliyorsun istedigin kadar soru sor muthis arkadasim kultur ozeldeydi asiri memnundu fiyatlarida asiri ucuk degil diye biliyorum 7500'8000 civari dedigim gibi gidebiliyorsaniz butik dersaneye gidin gidemiyorsaniz hepsi ayni halt ucuzuna gidin ama gitmis olmak icin gidiceksiniz yani denemeye gir alis falan bir katkilari yok

mat1 ci iyidir ama hizina yetisemeyebilirsin o kadar hizli

Hoca'nın adı neydi ? ( özelden de yazabilirsin)

• dostum fiyatı 5 5,5 arasına çekmeye çalışıcam 3 arkadaş kayıt olucaz galiba hearlde çekerler 5,5a da bireyde. bireyde bu 1e1 yani dediğin randevular pek rahat olmuyomuş 10dk dıyosun 10dkda hoca ne anlatacakta neyı ogretecek orda takılı kalıyorum :D

bu kaflarda pek kullanıslı mı kullansız mı ondanda pek haberim yok yani normal dershane kitabından calısmaktan kötü mü iyi mi bilmiyorum kararsızım o yuzden yoksa ilk başta bende birey düşünüyodum sonra fen b. aklıma düştü :D
  • Dostum ben bireyi öneririm arkadaşın dediği gibi final çok kalabalık pek tavsiye etmem. Diğer dershaneler hakkında pek fikrim yok o konuda bir şey söyleyemem ama bireyin öğretmen kadrosu (sayısal için konuşim) bence sağlam ilk 2. - 3. sınıfta olursan.Birebir konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin doğrudur bir de föy sistemi var zaten biliyosundur gene de karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: firating

hocam bireyde bu 1e1 ders ve soru çözümünde sıkıntı var diye duydum, gidiyosan nasıl eğitimi falan soru çözdürme olayı falan

Yok oyle bir sey beylikduzunde soru cizumde en kolaylik saglayan dershane hocalar saat 2 den 6 ya kadar bir sinifta iste mesela mat sınıfı var orada 3 tane hoca var ve gidip sorularını soruyorsun. Bireyin dezavantajı pahalı olması. Ama bireyde derece sınıfındaysan sırtın yere gelmez butun sorularını cozdurecek hocaları bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro bak ben seneye burdayim fen b. Ne git istiyosan 2015 Haziranda burda yorumlariz benim yorumumu yabana atma sen abi tavsiyesi dinle fen b. Ne gidip memnun olan tek arkadasim yok

• beyler tamamen fen b. vazgeçirdiniz beni bu cumartesi gidip bireyden 3 kişilik fiyat alacam tek kısıyı 5,5a falan indirebilirmiyim merak edıyorum :D bireydeki föy sistemi nasıl beyler? bide sınıf belirleme sınavında belki pek bi halt yapamıyabılırım sınıf belırleme sınavı konuları ney acaba onuda yazarsanı on numara olur :D
  • quote:

beyler tamamen fen b. vazgeçirdiniz beni bu cumartesi gidip bireyden 3 kişilik fiyat alacam tek kısıyı 5,5a falan indirebilirmiyim merak edıyorum :D bireydeki föy sistemi nasıl beyler? bide sınıf belirleme sınavında belki pek bi halt yapamıyabılırım sınıf belırleme sınavı konuları ney acaba onuda yazarsanı on numara olur :D

normal ygs yapıyor sınıf belirlemede fiyat 6 binden başlıyor ama biraz uğraşırsanız indirm yapar. 3 kişi demişsin 5 bin yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turnedar

quote:

beyler tamamen fen b. vazgeçirdiniz beni bu cumartesi gidip bireyden 3 kişilik fiyat alacam tek kısıyı 5,5a falan indirebilirmiyim merak edıyorum :D bireydeki föy sistemi nasıl beyler? bide sınıf belirleme sınavında belki pek bi halt yapamıyabılırım sınıf belırleme sınavı konuları ney acaba onuda yazarsanı on numara olur :D

normal ygs yapıyor sınıf belirlemede fiyat 6 binden başlıyor ama biraz uğraşırsanız indirm yapar. 3 kişi demişsin 5 bin yaparlar.

hocam 1e1 kaç dk olarak alınıyo? bide alt sınıflara düşsek sıkıntı olur mu? yani alt sınıf üst sınıf ayrımı çok varmı?

bu arada senın lys kaç hocam :D kazanabıldın mı ıstedıgın yerı

• quote:

ben yalnız gittim 6ya kaydoldum üç kişi 5,5 olur diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikedikedi

quote:

sorularımı yazayım pazar günü konuşup soracam soruları :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kedikedikedi

quote:

sorularımı yazayım pazar günü konuşup soracam soruları :D

ben sormayi unuttum da acaba siniflarin kac kisilik oldugunu da sorabilir misin

• kedikedikedi kullanıcısına yanıt
    sorarım hocam :D
  • beylikdüzü fen bilimlerindeyim, en iyi sınıftayım liderlik koltuğundaydım geçen sene soruları alabilirim

@35bna şevki hocayı kastediyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 3 Temmuz 2014; 19:12:58 >
  • hocam kötü mü diyosun sende fen b. dfershanesi için :D
  • quote:

sorarım hocam :D

Teşekkür ederim sizden haber bekliyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. sınıf için iyi diyemem veya kötü diyemem normal dershaneydi.
    ağustosta sınav yapıyolar o sınavda akarım,coşarım derece sınıfını parçalarım diyorsan gel aksi halde tavsiye etmiyorum.
    alt sınıflardakiler seni yavaşlatır, çoğunu tanıdığımdan biliyorum.
    bu sene türkiye 93.sü çıktı ygsde , 4-5 kişi 1,2,3k civarlarındaydı zaten derece sınıfı 7 kişilik falan oluyo.

etüt olayı falan yalan işini bilen adam etütünü alıyor ve hocaları o kadar iyi kalpli ki son ay 11lere etüt almayın dediler ve gelen 11lerin sorularını sırada bekleyen başka 12lere çözdüren böylece 12 lere daha fazla etüt vermek isteyen-vermiş hocalar var.
    hocaların hepsi üst düzey fakat dediğim gibi, sınıftaki öğrencilerin en düşük seviyelisinin seviyesinden anlatmaya çalıştığı için sadece derece sınıfında tam performans sağlayabiliyolar.
    çünkü fark az.
    her şey öğrencide bitiyor her yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 3 Temmuz 2014; 20:15:36 >

• öncelikle tüm yorum yazanlara teşekkürler.

bugün bireyle tekrar konusmaya gıtıtm fıyat 6 sınıflarda max 20 kişi olur dedı 21 olmaz dedı.
  • Sordugunuz icin tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.