Ya yatamıyorum ssaat 5.5 da kalkmam lazm misafirler var gitmiolarki yatiyim..! ne yapsam dövsemmi sövsemmi yoksa evden gitsemmi :) (aslında kafiye yapmaya çalışmamıştım bebeğim:alıntı by şaika) ya aslında uyku problem deilde olan derslere olcak derslerde uyuycam ne yapıyım sizce?
Olum hadi ben yatıyorum de,git yat.Senin okulun var seni ilgilendirmez misafir,o kadarınıda düşünürler artık.
Bencede okulda uykusuzluk gibisi yok.
1 derste uyu tamam tenefüste uyu o da tamam da 2. dersteki hoca uyuza denk gelio uykun yarıda kalıo.
Hiç uyuma daha iyi...
telefonunu bir başka arkadaşına dışardan arattır ve de ki telefonda " çok özr dilerim evet gürültü oluyor fakat şimdi arkadaşalr gidecekler "de ve telefonu kapat evdeki misafirlere "ev sahibi alt katta oturuyor aramız bozuk bu saate misafir olmaz diyor hadi canım sizinle yarın görüşürs artık iyi geceler" de.
ehehyeyh benle aynı yaşta olsalar xD 45 yaşındaki adamı flnmı kovcam olmazz hemde babamın en iyi arkadaşı benimde en uyuz olduğm adam ama sıkar
quote:
Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.
telefonunu bir başka arkadaşına dışardan arattır ve de ki telefonda " çok özr dilerim evet gürültü oluyor fakat şimdi arkadaşalr gidecekler "de ve telefonu kapat evdeki misafirlere "ev sahibi alt katta oturuyor aramız bozuk bu saate misafir olmaz diyor hadi canım sizinle yarın görüşürs artık iyi geceler" de.
oha direk senaryo yazdı adam .. çok kullanmış galiba...
nese ben de bi taktik veriyim.. git misafirlerin yanınıa hayvanlar gibi esnemeye başla... sonra zaten msafirler rahatsız olur giderler..
o zaman elini çenene koy masa başına otur kafanı uykudan içi geçmiş gibi sık sık masaya doğru indir. gözünü açınca da herkesi ilk defa görüyormuş gibi yap .böylece çok uykun olduğunu anlarlar
aslında şaka bir yana herkese iyi geceler de ve yat uyu bence