Şimdi Ara

Beyler Yardımınız Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım ve ben mecburiyetten dolayı hatlarımızı turkcelle taşımamız gerekiyor. Turkcellde iki kişi kendi arasında en ucuz, hangi paketle konuşabilir. Vodafoneda senleben paketi vardı, 10 TLye 30 saat konuşuyorduk aylık olarak.İkimiz birden paket alınca 60 saat oluyordu. Yani 20 tlye 60 saat.

Not: Hatlarımız ön ödemeli.

• bence bu konuyla ilgili çekinmeden call centeri ara bilgi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

bence bu konuyla ilgili çekinmeden call centeri ara bilgi al.

Hocam aradim,hepsi 300 500 dakikalik paketleri soyluyorda onlarda yetersiz kaliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell degılde taraftar faturasız hat onerırım sampıyon tarıfede 20lıra yukle 2000dk sampıyon tarıfeler arası hedıye gelıyor 20lırayada ne alırsan artık

• quote:

Orijinalden alıntı: juske

Turkcell degılde taraftar faturasız hat onerırım sampıyon tarıfede 20lıra yukle 2000dk sampıyon tarıfeler arası hedıye gelıyor 20lırayada ne alırsan artık

Oneriniz icin tesekkur ederim ama kiz arkadasimin calistigi yerde sadece turkcell cekiyor ( oda sali gunu aktif olacak)

• Dostum sımdıden gecmıs olsun gıdecek paralara ve dıger onerı 2nızın cıhazı desteklıyorsa vıber tongo turu uygulamalar kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: juske

Dostum sımdıden gecmıs olsun gıdecek paralara ve dıger onerı 2nızın cıhazı desteklıyorsa vıber tongo turu uygulamalar kullanın

Cihazlar guncel cihazlar uygulama destegi acisindan sikinti yok. Oneri icin tesekkurler, arastirmaya basliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.