Şimdi Ara

Beyler Yardım Lütfen GTX760

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd Fx 6300

4gb ram

Gigabyte 970A-DS3P anakar

Geçen gün steamdan gta v aldım ve oyunum normalde bile kasıyor bu kasma ramla ilgilimi yoksa başka birşeymi lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin

• Görkmözdmr G kullanıcısına yanıt
    İşlemcide overclock var mı?Oynadığınız çözünürlük nedir? Güç kaynağınız nedir? 8GB ram takıp deneme şansınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 22 Haziran 2015; 14:37:48 >
  • Açık ve net ram yetmiyor. Testleri izlerseniz oyunun en az 5.3 gb kullandığını görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcide overclock yok bildiğim kadarıyla. Çözünürlük ilk 1920x1080di ama sonra 1280x768 e düşürdüm hala sağa sola dönerken kasmalar var . Güç kaynagım 750 w plus

bir iki gün içinde 4 gb ram alıcam takviye
  • aynı model 4gb daha ram alın sorun düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Açık ve net ram yetmiyor. Testleri izlerseniz oyunun en az 5.3 gb kullandığını görürsünüz.

4gb ramle sıkıntısız oynuyorum.
  • Beyler çok teşşekürler gidip 4 gb ram daha aldım gskill ve şu an kasma sıfır çok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Açık ve net ram yetmiyor. Testleri izlerseniz oyunun en az 5.3 gb kullandığını görürsünüz.

4 gb yetmediğini gta bölümünde söyleyince herkes topa tutuyor

İşi bilmeyen anca çamur atıyor işte. Yukarıda da biri sorunsuz oynuyorum demiş.

Ben de 4 GB ram ile denedim çare yok texture bozulmaları falan oluyordu sistemi sattım şimdş 1150 soket sistem diziyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb ramle sorunsuz oynuyorum. Arka planda çalışan tüm programları kapattığınızda sorunsuz oynayabiliyorsunuz.

Texture quality : high

core i5-2500k
    gtx 650
    corsair 4gb ram

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.