Bildirim
Beyler Yardım Lütfen GTX760
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İşlemcide overclock var mı?Oynadığınız çözünürlük nedir? Güç kaynağınız nedir? 8GB ram takıp deneme şansınız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 22 Haziran 2015; 14:37:48 > -
Açık ve net ram yetmiyor. Testleri izlerseniz oyunun en az 5.3 gb kullandığını görürsünüz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemcide overclock yok bildiğim kadarıyla. Çözünürlük ilk 1920x1080di ama sonra 1280x768 e düşürdüm hala sağa sola dönerken kasmalar var . Güç kaynagım 750 w plus
bir iki gün içinde 4 gb ram alıcam takviye -
aynı model 4gb daha ram alın sorun düzelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Açık ve net ram yetmiyor. Testleri izlerseniz oyunun en az 5.3 gb kullandığını görürsünüz.
4gb ramle sıkıntısız oynuyorum. -
Beyler çok teşşekürler gidip 4 gb ram daha aldım gskill ve şu an kasma sıfır çok saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: harun50
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
4 gb yetmediğini gta bölümünde söyleyince herkes topa tutuyor
İşi bilmeyen anca çamur atıyor işte. Yukarıda da biri sorunsuz oynuyorum demiş.
Ben de 4 GB ram ile denedim çare yok texture bozulmaları falan oluyordu sistemi sattım şimdş 1150 soket sistem diziyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 gb ramle sorunsuz oynuyorum. Arka planda çalışan tüm programları kapattığınızda sorunsuz oynayabiliyorsunuz.
Texture quality : high
core i5-2500k
gtx 650
corsair 4gb ram
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X