Şimdi Ara

BEYLER YARDIM EDİN ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba ben bir bayan olarak motor almak istiyorum. Yaşım 18. Benim için en önemlisi dış görünüşü benim duruşum, bir bayanda duruşu. Fiyatıda önemli tabi. Fakat ben pek ilgilenmediğim için bu konuları bilmiyorum. Sizin bana önerebileceğiniz bir motor var mı ? Yardım ederseniz çok sevinirim..

• Genc bir bayan arkadas olarak sunlari soyleyeyim sana. Bir bayan olarak trafikte olmak epey zor is. Sagdan soldan kistirmalar. Tip tip bakmalar. Herturlu tacizler falan bunlarla karsilasacaksin. Hele birde motor diyorsun o daha sakat. Alacaksan araba al ama iyice ogrenip cik trafige.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Genc bir bayan arkadas olarak sunlari soyleyeyim sana. Bir bayan olarak trafikte olmak epey zor is. Sagdan soldan kistirmalar. Tip tip bakmalar. Herturlu tacizler falan bunlarla karsilasacaksin. Hele birde motor diyorsun o daha sakat. Alacaksan araba al ama iyice ogrenip cik trafige.

Üniversiteye gidip gelmede kullanacağım büyük ihtimal. O sorunları göze alarak istiyorum motoru.. Sağolasın yinede.
  • Motor bölümüne açarsan konuyu daha sağlıklı bilgiler alırsın.http://forum.donanimhaber.com/forumid_390/tt.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş ordan açıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.