Bildirim
BEYLER YARDIM EDİN ÇOK ACİL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Genc bir bayan arkadas olarak sunlari soyleyeyim sana. Bir bayan olarak trafikte olmak epey zor is. Sagdan soldan kistirmalar. Tip tip bakmalar. Herturlu tacizler falan bunlarla karsilasacaksin. Hele birde motor diyorsun o daha sakat. Alacaksan araba al ama iyice ogrenip cik trafige.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Genc bir bayan arkadas olarak sunlari soyleyeyim sana. Bir bayan olarak trafikte olmak epey zor is. Sagdan soldan kistirmalar. Tip tip bakmalar. Herturlu tacizler falan bunlarla karsilasacaksin. Hele birde motor diyorsun o daha sakat. Alacaksan araba al ama iyice ogrenip cik trafige.
Üniversiteye gidip gelmede kullanacağım büyük ihtimal. O sorunları göze alarak istiyorum motoru.. Sağolasın yinede. -
Motor bölümüne açarsan konuyu daha sağlıklı bilgiler alırsın.http://forum.donanimhaber.com/forumid_390/tt.htm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam kardeş ordan açıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X