Şimdi Ara

BEYLER VARMISINIZ BURAYA RESİMLER KOYAK AMA BEN PAİNTE RESİMLERİ KOPYALA DEDİĞİMDE BURDA KOYMUYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bence çok gereksiz bir konu musakkanın bu konularda daha duyarlı olmasını istiyorum çünkü aynı konu şimdiye kadar kaç kez açıldı ama yukarıda kalamadı ayrıca burası knight bölümü kardanadamlarla bir ilgisi yok oyunun lütfen msjını yükseltmek için garip topic ler açma.Baktığımda nerdeyse son cvpların %12 si senin
    açtığın topiclerin ardı arkası kesilmiyor bir tane aç ama yararlı bişey aç herkese faydası olsun benim"hangi item neyden düşer" diye işe yarıyacağını düşündüğüm bir topicim vardı senin ve senin gibi gereksiz msj atan kişiler yüzünden 2 gün yüzü görmedi anlamadığım nokta şu bu açtığın topicin bize yararı var mı?bu soruyu kendine sorduktan sonra aç topici biz ne yapalım kardanadamları?knight ile ilgili sorunlarına saygı duyarım ama bize bir yararı yok bunun ayrıca knight la da ilgisi yok tekrar söylüyorum GEREKSİZ KONU AÇMA MİLLET BIKTI!!!herkesin işe yarayan ya da çözemediği sorunları içeren topicler war bırak cevaplandırılsın 10-15 tane topic açmanın ne manası var?istesem bende senin gibi gerekli gereksiz herşeyi yazarım bildiğim şeyleri msj ım yükselsin diye sorarım senin gibi bir tane daha var herşeye "mage keser" yazıyo ama o en azından topicin içine yazıyo sen yeni topic açıyosun garip garip herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyorum forum iyice bozuldu sizin gibiler yüzünedn insan soru soramıyo.sorsa bile cvp verilmeden kaybolup gidiyo...

hakikaten yazık bu kadar güzel bilgilerin paylaşıldığı bir forumu da iğrenç bir hale getirdinizya helal olsun

bari başkaları böyle olmasın lütfen...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi de böyle çek, feyse koyacam
    13 yıl önce açıldı
    Tek elle yazıyorum beyler.. SS'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.